• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Çetin Demiral
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Çetin Demiral

@Çetin Demiral

3
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Çetin Demiral Takip etme Takip Et

Çetin Demiral tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@denizci10 Sanırım bundan bahsediyor hocam.

https://eksisozluk.com/entry/124741919

entry'i ben yazmıştım. oldukça üzücüydü. kız arkadaşımla geçtiğimiz haziran'da nyc'ye gitmek için aralık 2021'de ödemelerimizi yapıp başvurmuştuk ve eylül'e randevu bulabilmiştik. üç ay kala randevuyu iptal ettiler ve sanki ücreti henüz ödemişiz gibi, herhangi bir imtiyaza tabi tutulmadan olağan şekilde 2022 haziran ayına randevu alabildik.

dilerim konsolosluklar bir an önce tam kapasiteye geçer ve bu şubat tatilinde nyc'de oluruz:) herkese bol şans.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Çetin Demiral
      Çetin Demiral

@Çetin-Demiral, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

entry'i ben yazmıştım. oldukça üzücüydü. kız arkadaşımla geçtiğimiz haziran'da nyc'ye gitmek için aralık 2021'de ödemelerimizi yapıp başvurmuştuk ve eylül'e randevu bulabilmiştik. üç ay kala randevuyu iptal ettiler ve sanki ücreti henüz ödemişiz gibi, herhangi bir imtiyaza tabi tutulmadan olağan şekilde 2022 haziran ayına randevu alabildik.

dilerim konsolosluklar bir an önce tam kapasiteye geçer ve bu şubat tatilinde nyc'de oluruz:) herkese bol şans.

Geçmiş olsun diliyorum. Bizde sizin kadar üzgünüz. Aylardır bu durumun normale dönmesi için dua ediyoruz. Sizler gibi bekleyen hem bu sayfada hemde Facebook grubunda onlarca kişi var. Aşı gelsin bu iş normale döner diye umuyordum, o da olmadı.

@mst2163, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Çetin-Demiral geçmiş olsun. bunları gordukce okudukça ABD vizesi uzaklaşıyor gibi geliyor. aşılanma bile buna çara olmadı. tarihler sürekli uzuyor

@u-fuk, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Çetin-Demiral Eylül ayının kaçındaydı randevunuz?

hepinize çok teşekkür ederim. elimden geldiği kadar hem konsolosluk resmi sitesini hem de travelstate aracılığıyla paylaşılan verileri takip ediyorum. ekşi sözlük'te de entry girmeye gayret gösteriyorum bekleyenlere yardımcı olması açısından...

mülakat tarihimiz ankara konsolosluğu için 28 eylül 2021'deydi, ds-160 ücretini 1 aralık 2020'de ödemiştik.

ekşi sözlük'ten iletişime geçen bir arkadaşın dediğine göre iki kişi için ds-160 ücretini 17 kasım 2020'de yatırmış, randevusu halihazırda 15 eylül 2021 tarihliymiş ve hala iptal edilmemiş.

Çetin Demiral
      Çetin Demiral

Çetin Demiral tarafından gönderilen son iletiler

herkese yeniden merhaba. arap saçına dönen vize meselemiz için fikirlerinizi merak ediyorum. kız arkadaşımla new york seyahatimiz için aralık 2020'de formu doldurup eylül 2021'e randevu aldık. herkeste olduğu gibi bizim de randevumuz ertelendi ve haziran 2022'ye güncellemek durumunda kaldık. geçtiğimiz günlerde gelen mail'in heyecanıyla ayrıntıları okumadan acele şekilde tekrar randevu aldık fakat 2023'ün mayıs ayına... halbuki halihazırda randevusu olanların almaması gerektiği, onların görüşme tarihlerinin öne çekileceği belirtilmiş.

gördüğüm kadarıyla randevu tarihi ağustos 2022'de olanlar bile şubat ayında görüşmeye girecekler. bu hatayı düzeltmenin bir yolu var mıdır? henüz konsolosluğu arama fırsatımız olmadı, yeni fark ettik. şimdiden herkese teşekkürler.

Çetin Demiral
      Çetin Demiral

@Çetin-Demiral, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Geçmiş olsun diliyorum. Bizde sizin kadar üzgünüz. Aylardır bu durumun normale dönmesi için dua ediyoruz. Sizler gibi bekleyen hem bu sayfada hemde Facebook grubunda onlarca kişi var. Aşı gelsin bu iş normale döner diye umuyordum, o da olmadı.

@mst2163, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Çetin-Demiral geçmiş olsun. bunları gordukce okudukça ABD vizesi uzaklaşıyor gibi geliyor. aşılanma bile buna çara olmadı. tarihler sürekli uzuyor

@u-fuk, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Çetin-Demiral Eylül ayının kaçındaydı randevunuz?

hepinize çok teşekkür ederim. elimden geldiği kadar hem konsolosluk resmi sitesini hem de travelstate aracılığıyla paylaşılan verileri takip ediyorum. ekşi sözlük'te de entry girmeye gayret gösteriyorum bekleyenlere yardımcı olması açısından...

mülakat tarihimiz ankara konsolosluğu için 28 eylül 2021'deydi, ds-160 ücretini 1 aralık 2020'de ödemiştik.

ekşi sözlük'ten iletişime geçen bir arkadaşın dediğine göre iki kişi için ds-160 ücretini 17 kasım 2020'de yatırmış, randevusu halihazırda 15 eylül 2021 tarihliymiş ve hala iptal edilmemiş.

Çetin Demiral
      Çetin Demiral

Çetin Demiral
      Çetin Demiral