• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. liode
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

liode

@liode

7
    İtibar
    107
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

liode Takip etme Takip Et

liode tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

Merhabalar,

Mülakatım 6 Aralık'taydı. Mülakat sürecim olumlu geçti ve dün pasaportumu teslim aldım. Mülakat sürecim burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlardan farklı geçmedi. Amerika'da belirttiğim adresi değiştirmek istiyordum bu konuda konsoloslukta iletişime geçmiştim ve görüşme esnasında değiştirebileceğim yanıtını almıştım fakat görüşme sandığımdan hızlı bittiğinden ancak görüşme sonunda adres değişliği yapmak istediğimi iletebildim ama geç kalmış oldum. Bu konuda bir değişiklik yapmak isteyenlerin görüşmenin başlangıcında belirtmesini tavsiye ederim. Ayrıca 3 aylık banka hesap dökümü ile gitmiştim bununla ilgili bir endişem vardı ama sorun olmadı, sanırım yalnızca hesaptaki para miktarına bakıyorlar.

Burada tecrübe ve bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler, Mülakata girecek ve idari işleme kalmış arkadaşlara bol şans ve başarılar dilerim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      L
      liode

liode tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@necatiarslan Daha önce bir arkadaşım bileti alırken ö harfi ile giriş yapmış ve bilet acentesi Alman kökenli olduğundan biletleme yaparken bunu otomatik olarak oe olarak değiştirmişti. 3 harfe kadar problem olmadığını söylemişti bize müşteri temsilcisi ki Amerikaya gidiş ve dönüşte bir problem yaşamamıştı.

Yolculuk içinde yayımlandı
      L
      liode

@barış Teşekkürler. Tek kişi olarak başlıkta önerildiği miktarda bir para mevcuttu hesabımda.

L
      liode

Merhabalar,

Mülakatım 6 Aralık'taydı. Mülakat sürecim olumlu geçti ve dün pasaportumu teslim aldım. Mülakat sürecim burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlardan farklı geçmedi. Amerika'da belirttiğim adresi değiştirmek istiyordum bu konuda konsoloslukta iletişime geçmiştim ve görüşme esnasında değiştirebileceğim yanıtını almıştım fakat görüşme sandığımdan hızlı bittiğinden ancak görüşme sonunda adres değişliği yapmak istediğimi iletebildim ama geç kalmış oldum. Bu konuda bir değişiklik yapmak isteyenlerin görüşmenin başlangıcında belirtmesini tavsiye ederim. Ayrıca 3 aylık banka hesap dökümü ile gitmiştim bununla ilgili bir endişem vardı ama sorun olmadı, sanırım yalnızca hesaptaki para miktarına bakıyorlar.

Burada tecrübe ve bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler, Mülakata girecek ve idari işleme kalmış arkadaşlara bol şans ve başarılar dilerim.

L
      liode