@istavrit bu adres önemli çünkü sanırım amerikaya gittiğinizde green card oraya gönderilicek bunub için tanıdık araştırmak ya da air bnb den yer kiralamak gibi seçenekler var youtubeda bununla alakalı videoda var isterseniz bakabilirsiniz
yareb boz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
yareb boz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
arkadaşlar 2022talihlilerinden daha henüz kimseye kentuckydeki merkezden ds260formunun dönütü gelmedi dimi şuan konsolosluklar 2021talihlileri için görüşme vermee başladı
-
@goblis ay gerçekten mi çok teşekkür ederim iki gündür bu yüzden kuruntu içerisindeydim içime su serptiniz allah razı olsun
-
arkadaşlar ben kendi ds formumu doldurduktan bi kaç gün sonra kızımkini doldurup gönderdim bi sorun olur mu
-
@ayvalik10 tamamdır çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için sizce kcc email üzerinden ne kdr süre içinde bize dönüş yapar ekimden önce gönderir mi acaba bi tahminniz var mıdır
-
arkadaşlar ds260formunu doldurdum bundan sonra artık kccden email gelmesini mi bekliyeceğim sadece
-
@istavrit bu adres önemli çünkü sanırım amerikaya gittiğinizde green card oraya gönderilicek bunub için tanıdık araştırmak ya da air bnb den yer kiralamak gibi seçenekler var youtubeda bununla alakalı videoda var isterseniz bakabilirsiniz
-
arkadaşlar yardımcı olur musunuz da260formunu yeşil pasaportumun bilgileriyle doldurdum bordo pasaportumun olmaması herhangi bi sorun yaratırmı abd vizesi için