Herkese merhaba, 2022 gc talihlisiyim. 2023 için başvuru yapmam durumunda 2022'de mülakat aşamasında veya diğer aşamalarda bir sıkıntı yaşar mıyım? Geçen sene kazandığım halde tekrar başvuru yapmanın bir zararı var mıdır?
Mustafa Emre Şengül
@Mustafa Emre Şengül
Mustafa Emre Şengül tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Mustafa-Emre-Şengül, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar,
Green Card talihlisiyim ve DS-260 vizesine başvurmadan önce bir kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.1-) Şu an üniversitede son sınıf öğrencisiyim ve mezun olmama aylar kaldı. Bu durumda başvururken eğitim ile ilgili bilgileri nasıl girmeliyim?
2-) Green Card mülakatına banka hesabımda 6.000$ gibi bir rakam göstersem ve Amerika'ya gidene kadar bu rakamı 10.000$ yapabileceğimi belirtsem bir sorun olur mu? Yazılımcıyım ve Amerika'da da yazılım sektörüne devam etmek istiyorum.
3-) DS-260 vizesini ne zamana kadar doldurmalıyım? Case number 7XXX
4-) DS-260 doldururken adresim olmadığı için ne yazmalıyım? Tanıdığım da yok maalesef
İngilizce bilgim konuşanların %90'ını anlamaya yetiyor, 1 yıl içerisinde çok fazla çalışıp geliştireceğim.
Bunların dışında bana tavsiyeniz varsa onları da belirtirseniz sevinirim.Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
1- şuan güncel durumunuz ne ise onu yazin
2- mülakat sırasındaki maddi birikim dikkate alınır, sonrası degil. sizden beklenen bütün birikiminizi göstermeniz. kararı mülakatı yapan konsolsoluk görevlisi verecek.
3- müsait ilk zamanda doldurun. belirli bir zamani yok, szie kalmis. yeter ki tek seferde, doğru bilgilerle doldurmaya gayret gösterin.
4- abd adresini sonradan belirtebilirsiniz. şuan bos bırakabilirsiniz.Yanıtlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Mülakata girmeden borç para alıp göstermemde bir sakınca olur mu?
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar,
Green Card talihlisiyim ve DS-260 vizesine başvurmadan önce bir kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.1-) Şu an üniversitede son sınıf öğrencisiyim ve mezun olmama aylar kaldı. Bu durumda başvururken eğitim ile ilgili bilgileri nasıl girmeliyim?
2-) Green Card mülakatına banka hesabımda 6.000$ gibi bir rakam göstersem ve Amerika'ya gidene kadar bu rakamı 10.000$ yapabileceğimi belirtsem bir sorun olur mu? Yazılımcıyım ve Amerika'da da yazılım sektörüne devam etmek istiyorum.
3-) DS-260 vizesini ne zamana kadar doldurmalıyım? Case number 7XXX
4-) DS-260 doldururken adresim olmadığı için ne yazmalıyım? Tanıdığım da yok maalesef
İngilizce bilgim konuşanların %90'ını anlamaya yetiyor, 1 yıl içerisinde çok fazla çalışıp geliştireceğim.
Bunların dışında bana tavsiyeniz varsa onları da belirtirseniz sevinirim.Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim