@entelman Formu erken yada geç göndermek önemliyse neden numara versinler? o zaman sadece kazandınız der en erken gönderenlerden seçerler. Adamın numarası 1 ise sizinki 20000 ise siz erken gönderdiğiniz için siz mi öncelikli olacağınıza inanıyorsunuz?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
murat0368 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DS260 Gec DoldurulmasiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
murat0368 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DS260 Gec DoldurulmasiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@entelman Formu erken yada geç göndermek önemliyse neden numara versinler? o zaman sadece kazandınız der en erken gönderenlerden seçerler. Adamın numarası 1 ise sizinki 20000 ise siz erken gönderdiğiniz için siz mi öncelikli olacağınıza inanıyorsunuz?
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Green card başvurusu yaptığım adreste oturmuyorum artık, ds260 formunu doldururken yeni adres yazarken kabul etmiyor, acaba eski adresimi yazmam gerekiyor?
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan Bu form işlerinden hiç anlamıyorum ve ne dediğinize anlamadım.
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Fıratsky Aynı sorun bende de GERMANY yazıyor doğum yerim olduğu için mi bilmiyorum, konsolosluk seçemiyorum ben sadece normal devam ediyor.
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
foreign state of chargeability bölümünde germany yazıyor neden acaba almanyda doğdum o yüzden olabilir mi yoksa hata mı var?