• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. doguyakasiefendisi
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

doguyakasiefendisi

@doguyakasiefendisi

0
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Türkiye

doguyakasiefendisi Takip etme Takip Et

doguyakasiefendisi tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

merhaba,

pasaportumu kaybettim, pasaport numarasını biliyorum ama düşük ihtimal de olsa olur da çıkarsa fiziki olarak pasaportu gösterememekten korkuyorum. yeni için başvursam 9 kasıma kadar elime ulaşır mı ondan da emin değilim. çekilişi kazanıp vize görüşmesine gitmem halinde başvururken vardı ama sonradan kayboldu diyip yeni bir pasaportu göstersem kabul alma şansım yok mu ? farazi konuşuyorum belki ama garantiye almak istiyorum. cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      D
      doguyakasiefendisi
    • RE: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

herkese iyi ve verimli forumlar, kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum müsaadenizle.

benim aslında öğrenci pasaportum var ama iki gündür arıyorum bulamıyorum. e-devletten pasaport numarasını öğreniyorum sorun yok fakat oldu da binde bir ihtimal çekilişi kazanırsam o pasaportu muhakkak bulmam lazım, bulamazsam hakkım yanar sanıyorum değil mi ? bunun için yeni bir pasaporta başvurup onun numarasıyla başvurmak daha mı doğru olur sizce ? bu arada 23 yaşındayım, öğrenci pasaportunu max 2023 eylül başına kadar kullanabiliyorum. yine olur da çekilişi kazanmam halinde vizeler için son tarih de 30 eylül 2023. yani demem o ki hazır çıkartmışken öğrenci pasaportu değil de geçerliliği daha uzun olan normal pasaport mu alsam ? biraz uzun ve karmaşık oldu belki ama zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      D
      doguyakasiefendisi
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

merhaba, forumda yeniyim. şöyle bir sorum olacak.
      bu sene ilk kez başvurdum, fotoğrafı profesyonele gitmeye üşendiğimden kendim karşı açıdan gölge olmamasına dikkat ederek bir selfie çektim ve uygulamada da pozisyonunu ayarlayıp submitledim. fotoda ufak pürüz olmuş olsa bile random selection gibi bir processte gerçekten etkisi oluyor mu ? muhakkak profesyonel bir foto mu gereklidir ?
      teşekkürler.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      D
      doguyakasiefendisi