DV2022 ye basvuru hakki kazandim. Kazanan bütün talihlileri tebrik ederim.
Ayrica bu kadar teferruatli bir kaynak olusturan forum yoneticilerine tesekkur etmek istiyorum.
Odysseus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Mihendiz Hayirli olsun yeni hayatinizda mutluluklar dilerim.
-
RE: Türkiye Ön lisans diplomasını Amerika'da denkliği var mı yoksa denklik alınabilir mi ?Eğitim içinde yayımlandı
Bu konuda okudugum en iyi bilgilendirme.
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@goblis, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Odysseus, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, GC basvurusundan sonra dunyaya gelen aile bireylerimiz icin pasaport cikartip ds260 a eklemek disinda yapmamiz gereken bir sey var mi?
Kendi formlarınızdaki çocuk bilgilerinin güncellenmesi ve çocuğunuz için ds260 eklenmesi dışında yapılacak birşey yok.
Tesekkur ederim.
Odysseus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Mihendiz Hayirli olsun yeni hayatinizda mutluluklar dilerim.
-
Merhaba, ds260 formunda meslegimizle ilgili kisimda, devlet universitesinde calistigim icin goverment yazmamda bir sakinca var midir? Yoksa diger seceneginimi kullanmaliyim.?
-
@goblis, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Odysseus, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, GC basvurusundan sonra dunyaya gelen aile bireylerimiz icin pasaport cikartip ds260 a eklemek disinda yapmamiz gereken bir sey var mi?
Kendi formlarınızdaki çocuk bilgilerinin güncellenmesi ve çocuğunuz için ds260 eklenmesi dışında yapılacak birşey yok.
Tesekkur ederim.
-
-
RE: Türkiye Ön lisans diplomasını Amerika'da denkliği var mı yoksa denklik alınabilir mi ?Eğitim içinde yayımlandı
Bu konuda okudugum en iyi bilgilendirme.
-
DV2022 ye basvuru hakki kazandim. Kazanan bütün talihlileri tebrik ederim.
Ayrica bu kadar teferruatli bir kaynak olusturan forum yoneticilerine tesekkur etmek istiyorum.