Turist vizemi martta yenilemiştim o yüzden herhangi bir mail gelmeyince merake ettim.
İmzamı düzelttim.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Turist vizemi martta yenilemiştim o yüzden herhangi bir mail gelmeyince merake ettim.
İmzamı düzelttim.
Merhaba,
İlk başvurumda 9xxx sıra numarasıyla çekilişte çıktım.
Ds-260 formuna ds-160tan aşinaydım doldurup gönderdim. Ancak DS-160ı gönderdiğimiz anda ulaştığına dair mailler gelirdi. DS-260 ı onayladıktan sonra herhangi bir mail düşmedi. KCC tarafından form onaylanana kadar herhangi bir e-mail beklemeli miyim?
Mail adresimi de bir kaç kez teyit ettim herhangi bir yanlışlık yok.
Merhaba ,
Sonuçların açıklandığı tarihte ds-260 formumu gönderdim.
Formda bilgilerini verdiğim pasaportum 1 ocak 2023 tarihinde süresi dolacak. Önceki yıllardaki gidişata bakılınca sıra numaram olan 9800 lü numaralara kasım-aralık ayı gibi mülakat sırası geliyor. Yani bir terslik olmazsa mülakattan sonra bile en az 1 yıl pasaport geçerlilik süresi olacak.
Covidden dolayı daha çok ertelenirse ve bu süreçte pasaportumun bitme süresi yaklaşırsa bir sorun yaşar mıyım?
Teşekkürler
İmzamı düzelttim.
Merhaba,
İlk başvurumda 9xxx sıra numarasıyla çekilişte çıktım.
Ds-260 formuna ds-160tan aşinaydım doldurup gönderdim. Ancak DS-160ı gönderdiğimiz anda ulaştığına dair mailler gelirdi. DS-260 ı onayladıktan sonra herhangi bir mail düşmedi. KCC tarafından form onaylanana kadar herhangi bir e-mail beklemeli miyim?
Mail adresimi de bir kaç kez teyit ettim herhangi bir yanlışlık yok.