• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Salih Halli
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Salih Halli

@Salih Halli

7
    İtibar
    53
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Salih Halli Takip etme Takip Et

Salih Halli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

Değerli arkadaşlar tekrardan tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yeni hayatlarında başarılar dilerim.

Sizlerden çok ufak, sadece 2-3 dakikanızı alacak bir yardım talep ediyorum. Genelde forum kitlemiz saygılı, işinde gücünde arkadaşlara hitap ettiğinden buraya yazmayı uygun buldum. Yüksek lisans tezim için anket çalışmam var ve Cuma günü teslim etmem için son günüm. Anketim hiçbir şekilde kişisel bilgi istememekte, mail girişi ya da Google üzerinden oturum açma talep etmemektedir. Anket sonuçları sadece Üniversite kurulu ile paylaşılacaktır.
      Anketim; internet üzerinden teknolojik ürün satın alan herkese hitap etmektedir.

Değerli 2-3 dakikanızı ayırıp destek olduğunuz için çok teşekkür eder, saygılar sunarım.
      Anket linkim: https://forms.gle/PYwtnZpyZim3Kmq97

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Salih Halli
      Salih Halli
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@gucarslan Teşekkür ederim. Çok önemli bir sorum daha var. Eşimin pasaport süresi 5 ay kaldı. Ben ds 260 doldurup eşimin şuanki pasaportu ekleyip göndermeli miyim, yoksa pasaport basımını bekleyip muhtemelen Haziran sonu gibi mi Ds 260 açtırıp ekletmeliyim? Ds 260 hızlı doldurmak önemli diye biliyorum. Ancak 5 aylık kalan pasaport süresi ile ds260 doldurulur mu bilmiyorum. Yunanistan 5 yıllık pasaport veriyor.

Salih Halli
      Salih Halli

@yenihayaletadam Çok teşekkür ederim efendim 🙂

Salih Halli
      Salih Halli

@uzaysan İyi yırtmışım çünkü gaza gelip çok farklı versiyonları da yazıyordum. Bana en garantisi doktora yapmak için gidilmesi geldi 5 sene garanti Amerika'dasın 😃

Salih Halli
      Salih Halli

Hepimiz bir şekilde yıllarca denesek de çıkma umuduyla bekliyoruz. Aslında benim için en önemlisi umarım olmaz ama, Kanada, Avustralya gibi puan usulüne dönerse işte o zaman 90%'nin bir şansı kalmayacak. Loto falan bir şekilde şansımızı bekliyoruz.

Salih Halli
      Salih Halli

Bir arkadaş yazmıştı hayatınızda köklü değişiklikler yapın, şansınız artar diye. Ne kadar doğru bilmiyorum. İşsizken maaşlı düzenli işe girmek, evlenmek, çocuk sahibi olmak ve en önemlisi çıkabilirseniz yurtdışına çıkmak. Varsa bu konuda deneyimi, düşüncesi olan yazabilir. Tamamen şansa çıkan da var elbet 18-20 yaşında cebinde beş kuruş olmadan, ama genele bakarsam evli, iş sahibi, çocuklu insanları görüyorum.

Salih Halli
      Salih Halli

Kazananlara tebrikler. Bize de çıkmadı. Avrupa'da yaşamaya devam...

Salih Halli
      Salih Halli

Salih Halli tarafından gönderilen son iletiler

Bir arkadaş yazmıştı hayatınızda köklü değişiklikler yapın, şansınız artar diye. Ne kadar doğru bilmiyorum. İşsizken maaşlı düzenli işe girmek, evlenmek, çocuk sahibi olmak ve en önemlisi çıkabilirseniz yurtdışına çıkmak. Varsa bu konuda deneyimi, düşüncesi olan yazabilir. Tamamen şansa çıkan da var elbet 18-20 yaşında cebinde beş kuruş olmadan, ama genele bakarsam evli, iş sahibi, çocuklu insanları görüyorum.

Salih Halli
      Salih Halli

Hepimiz bir şekilde yıllarca denesek de çıkma umuduyla bekliyoruz. Aslında benim için en önemlisi umarım olmaz ama, Kanada, Avustralya gibi puan usulüne dönerse işte o zaman 90%'nin bir şansı kalmayacak. Loto falan bir şekilde şansımızı bekliyoruz.

Salih Halli
      Salih Halli

@uzaysan İyi yırtmışım çünkü gaza gelip çok farklı versiyonları da yazıyordum. Bana en garantisi doktora yapmak için gidilmesi geldi 5 sene garanti Amerika'dasın 😃

Salih Halli
      Salih Halli

@sinemyıldırım Vazgeçtim bir şey diyip de 2 tarafın da hakkına girmek istemiyorum 😃

Salih Halli
      Salih Halli

@MysticTiesor Çok teşekkür ederim efendim

Salih Halli
      Salih Halli

@yenihayaletadam Çok teşekkür ederim efendim 🙂

Salih Halli
      Salih Halli

Değerli arkadaşlar tekrardan tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yeni hayatlarında başarılar dilerim.

Sizlerden çok ufak, sadece 2-3 dakikanızı alacak bir yardım talep ediyorum. Genelde forum kitlemiz saygılı, işinde gücünde arkadaşlara hitap ettiğinden buraya yazmayı uygun buldum. Yüksek lisans tezim için anket çalışmam var ve Cuma günü teslim etmem için son günüm. Anketim hiçbir şekilde kişisel bilgi istememekte, mail girişi ya da Google üzerinden oturum açma talep etmemektedir. Anket sonuçları sadece Üniversite kurulu ile paylaşılacaktır.
      Anketim; internet üzerinden teknolojik ürün satın alan herkese hitap etmektedir.

Değerli 2-3 dakikanızı ayırıp destek olduğunuz için çok teşekkür eder, saygılar sunarım.
      Anket linkim: https://forms.gle/PYwtnZpyZim3Kmq97

Salih Halli
      Salih Halli

Kazananlara tebrikler. Bize de çıkmadı. Avrupa'da yaşamaya devam...

Salih Halli
      Salih Halli

Birçok kişi imza kısmına 2023EUXXX2.. son 2si rakam olarak eklemiş benim Green card numaram saçma sapan 2023.. harflerden oluşuyor. EU falan yazmıyor, sıkıntı olmaz umarım.

Salih Halli
      Salih Halli

@gucarslan Teşekkür ederim. Çok önemli bir sorum daha var. Eşimin pasaport süresi 5 ay kaldı. Ben ds 260 doldurup eşimin şuanki pasaportu ekleyip göndermeli miyim, yoksa pasaport basımını bekleyip muhtemelen Haziran sonu gibi mi Ds 260 açtırıp ekletmeliyim? Ds 260 hızlı doldurmak önemli diye biliyorum. Ancak 5 aylık kalan pasaport süresi ile ds260 doldurulur mu bilmiyorum. Yunanistan 5 yıllık pasaport veriyor.

Salih Halli
      Salih Halli