• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. greenlover
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 32
    • En İyi 14
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

greenlover

@greenlover

25
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    32
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

greenlover Takip etme Takip Et

greenlover tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaslar merhaba, birkac gun once mulakatimin ankaradan dubline degistirilmesi icin email attigimi yazmistim. Gecen persembe oglen "URGENT - DS260 UNLOCK" konusu ile bir email daha atmistim, bugun, yani pazar gunu yine oglen saatlerinde olumlu donus yaptilar. Mulakat yerim degisti ve DS-260 formunu adresimi guncellemem icin actilar, @gucarslan tavsiyeniz icin tekrar tesekkurler, email atmak isteyen arkadaslar icin de fikir olmasi icin paylasmak istedim, haftasonu dahil 3 gun icinde geri donus yaptilar, gelismeleri yine paylasirim yarari olursa, sagolun

Bir de bir soru daha, adres ile birlikte is ve egitim bilgilerimi de guncellemem gerekir mi, cunkku calistigim sirket degisti ve okuldan mezun oldum

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      greenlover

@gucarslan cok tesekkur ederim, bugun atacagim, insallah olumlu donus yaparlar.

G
      greenlover

@Orhan-Cabarov Sagolun, umarim hepimiz kolayca aliriz vizemizi. Ben de ilk iki kez email attigimda 1, 1.5 ay sonra geri donus almistim. Bu sefer konuya "URGENT" yazinca 3 gun icinde donduler, hem de pazar gunu.

G
      greenlover
    • RE: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

@seyf https://curtismorrisonlaw.com/contact-us

Burada iletisim bilgileri var, sayfadaki "Message Curtis on Whatsapp" butonuna basip whatsapp uzerinden de mesaj atabilirsiniz

G
      greenlover

Arkadaslar merhaba, Ben DV2021 talihlisiyim. CN17xxx. Mulakat yerimi ankara olarak secmistim ama is dolayisi ile irlanda'ya tasindim ve bunu anlatan bir email yazarak KCC'den mulakat yerimi degistirmesini istedim. Neredeyse 3 hafta oldu ama haber yok. Burada oturum kartim yeni elime gecti, onu da ekleyerek bir kez daha email atmam sorun olur mu? Ozellikle iki kez ust uste atmayin demisler ama hala da cevap gelmedi.

G
      greenlover

Ben de dun katildim bu davaya. Acikcasi cok bir sey yapabileceklerini sanmiyorum, cunku aslinda topku ya da tekli dava acmiyorlar. Anladigim kadariyla sadece dilekce gonderip durum takibi yapacaklar. Ama sansimizi %5 bile arttirsa deger diye dusundum

G
      greenlover

@gucarslan Merhaba, imzami guncelledim tesekkurler. Cevapladiklari emilimi attigimda irlanda oturum evraklarim henuz elime ulasmamisti, yani gondermemistim. Evraklarim elime ulastiktan sonra bir email daha attim evraklar ile birlikte ona cevap gelmedi henuz. Acikcasi ilk emailime "Evraklarinizi gonderin" gibi bir cevap bekliyordum, simdi bunu gorunce evraklarimi gonderdigim emaili de ayni sekilde cevaplarlar, ve mulakat yerimi degistirmezler diye endiseleniyorum. Cunku Covid nedeni ile de ankaraya mulakat icin gitmektense dublinde mulakata girmeyi tercih ederim.

Edit: Mulakata girdikten sonra vize onaylanirsa pasaportumuz ne kadar zamanda elimize geciyor, biliyor musunuz? DV instructions sayfasini okudum ama bununla ilgili bir sey goremedim

G
      greenlover

Arkadaslar, bu davanin aciklanmasi icin bir tarih var mi?

G
      greenlover

@gucarslan tamamdir, cok tesekkurler, umarim hepimiz er ya da gec vizelerimizi aliriz. Gelismeleri burada paylasacagim belki baska arkadaslara da yardimi olur.

G
      greenlover

Arkadaslar, Rai v Biden lawsuit'den gelen son guncellemeye gore bazi konsolosluklardan mulakat alabilecegiz, tabii mulakat konumunuzun nerede olduguna bagli olarak. Benim mulakat konumum Dublin, attiklari emailde konsolosluga email atip mulakat ayarlayin diyorlar. Aklimi karistiran sey su, benim hala evrak onayim gelmedi, yine de faydalanabiliyor muyum bundan caba, konsolosluga email atmali miyim anlamadim, bilen varsa yardimci olabilir mi?

G
      greenlover

greenlover tarafından gönderilen son iletiler

@gucarslan surekli duzeltme yapmalari sureci daha da uzatmak icin mi acaba, her duzeltmeden sonra bir kez daha incelenmesi gerekiyorsa, her duzeltme yaptiklarinda sureci biraz daha uzatiyorlar. Yani cok uzuluyorum gercekten, tamamen kotu niyetli olaeak kartimizi alma olasiligimizi dusurutorlar 2 sene olacak neredeyse 🙄

G
      greenlover

Merhaba arkadaslar, zoom gorusmesine katilamadim tamamen aklimdan cikmis, acaba izleyen var mi, kayda deger bir seyler soylediler mi, var mi bilen?

G
      greenlover

Ya Mehtacigim nolur bize aci ve greencardlarimizi hemen vermelerini soyle 😭😭😭😭 bu hukumet tarafi da uzattikca uzatiyor yani mali yil bitmeden hemen baslayip bitirseler keske.

G
      greenlover

@gucarslan Merhaba, tesekkur ederim, Rai davasi icin yesilkartforumda bir baslik varsa oraya yazayim bir sonraki sefer,

Ve evet irlanda'da yasiyorum, mulakat yerim de burasi

G
      greenlover

Arkadaslar rai davasindan rezerv edilen vizelersde bir gelisme var mi biliyor musunuz?

G
      greenlover

@GKC evet ikamet ediyor olmaniz gerekiyor diye biliyorum, cunku vize aldiktan sonra pasaportu size ait bit posta adresine gonderebilirsiniz sadece. Ama dedigim gibi %100 eminim diyemem.

G
      greenlover

@Onur37 Rai davasindaki konsolosluklarin konumlarini dava bitmeden degistirmis olmak gerekiyor, dava bitmis sayilir mi su an bilmiyorum acikcasi cok bilgim yok sizi yanlis yonlendirmek istemem, daha bilgili arkadaslar var ise bu konuda belki yardimci olabilirler

G
      greenlover

@GKC Merhaba, evet Dublin'de ikamet ediyorum, mulakat konumum aslinda ankaraydi, ama Dubline yerlesince, 4 ay kadar once KCC'ye oturum belgelerimle mail atip degistirdim. Dava konusunda da ben goodluck x biden davasina katildim, dun sonuc cikan Rai davasina degil ama zaten rai davasinda davacilara oncelik verilmemis o nedenle yararlanabilecegimi dusunuyorum. Dosya trasferi ya da gorusmelerin ne kadar uzatildigi konusunda bir bilgim yok maalesef sizi yanlis yonlendirmeyeyim.

G
      greenlover

@gucarslan tamamdir, cok tesekkurler, umarim hepimiz er ya da gec vizelerimizi aliriz. Gelismeleri burada paylasacagim belki baska arkadaslara da yardimi olur.

G
      greenlover

Arkadaslar, Rai v Biden lawsuit'den gelen son guncellemeye gore bazi konsolosluklardan mulakat alabilecegiz, tabii mulakat konumunuzun nerede olduguna bagli olarak. Benim mulakat konumum Dublin, attiklari emailde konsolosluga email atip mulakat ayarlayin diyorlar. Aklimi karistiran sey su, benim hala evrak onayim gelmedi, yine de faydalanabiliyor muyum bundan caba, konsolosluga email atmali miyim anlamadim, bilen varsa yardimci olabilir mi?

G
      greenlover