• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Adnan Sohtorik
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Adnan Sohtorik

@Adnan Sohtorik

-1
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Adnan Sohtorik Takip etme Takip Et

Adnan Sohtorik tarafından gönderilen en iyi iletiler

• DV 2022 & Akraba Vizesi mi ?

Merhaba,
      Araştırma yaparken bu foruma denk geldim. Oldukça da fazla okudum sonunda sorumu sormaya karar verdim.
      Ben Öğretmenim Eşim de mühendis , 4 yaşında bir kızımız var.
      Eşimin erkek kardeşi Green Card sahibi olarak ABD'de yaşıyor. Biz de oraya yerleşmek için yollar araştırmaktayız. Göçmenlik için Green Card çekilişine başvuru yapmak mı ? Yoksa oturum izni için I-130 vizesi ya da önereceğiniz farklı bir vizeye mi başvurmamız gerekir ?
      Bilgili olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Adnan Sohtorik
      Adnan Sohtorik

Adnan Sohtorik tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

@crazycells yönlendirmesi sonucu bu başlığa girip okumaya başladım. Anladığım kadarıyla F4 vizesi için bekleme süresi 10+ yılı bulabilmekte, eşimin erkek kardeşi green card sahibi, önümüzdeki yıl ABD vatandaşı ile evleniyor. Kardeşi dolayısıyla vize almamız zor gibi, eşim-kızım ve benim için DV-2022 haricinde (o bildiğimiz bir süreç) başka green card ya da oturum izni alma şansımız var mıdır ? Bir de I-130 form ile F4 vizenin farkı nedir ? İkisi de aynı şey gibi geldi ama sanırım bir farkı var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Adnan Sohtorik
      Adnan Sohtorik
    • RE: DV 2022 & Akraba Vizesi mi ?

@Rhonster, içinde söyledi: DV 2022 & Akraba Vizesi mi ?

@Adnan-Sohtorik ilgili konu başlığını gözden kaçırdınız galiba linki aşağıda. soruları ilgili konu başlık altında soruyoruz forum kuralları dahilinde eğer ilgili konu başlığı yoksa yeni bir başlık oluşturabilirsiniz.
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak?_=1600902278072

Teşekkürler, ayrıca green card için başvuru yapmamıza gerek yok anladığım kadarıyla, burada ABD Vatandaşı demiş ama sitelerinde Green Cardı olanların kardeşleri de olabiliyor diye okudum.

Adnan Sohtorik
      Adnan Sohtorik
    • DV 2022 & Akraba Vizesi mi ?

Merhaba,
      Araştırma yaparken bu foruma denk geldim. Oldukça da fazla okudum sonunda sorumu sormaya karar verdim.
      Ben Öğretmenim Eşim de mühendis , 4 yaşında bir kızımız var.
      Eşimin erkek kardeşi Green Card sahibi olarak ABD'de yaşıyor. Biz de oraya yerleşmek için yollar araştırmaktayız. Göçmenlik için Green Card çekilişine başvuru yapmak mı ? Yoksa oturum izni için I-130 vizesi ya da önereceğiniz farklı bir vizeye mi başvurmamız gerekir ?
      Bilgili olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz.

Adnan Sohtorik
      Adnan Sohtorik