Açıkçası böyle soruları tahrik edici buluyorum , kim ne yapsın sizi görüşseniz ne olur görüşmeseniz.

Ben merak ediyorum Türkleri zorluyorlarmı ? Türk grubuna girin etkinliğe katılın türk yürüğüşüne katılın yada herhangi bir yardım etkinliğine katılın gibi gibi

Kimse kimseyi zorlamıyor iş yerinde türk biri yoksa zaten bir türkü görmen onunla iletişime geçmen zor nerde kimi göreceksın. Herkes işinde güçünde.

Sen ararsın ve onları bulursun İş iştemek için araba almak için belli konularda yardım istemek için yada onlar sana teklif eder iyi olan iyi kötü olan kötüdür.

Ben 2 defa amerikaya gittim ve her gittiğimden genelde türk tanıdım ve orada tanıştım hepsi çok aktif çalışlan ve yardım sever insanlardı .

Bir şey anlatayım bilgisayarım bozuktu ve ben nerede tamır ettirimim bilemedim adam kendi arabasıyla 1 saat arana kullandı adamı buldu ( yabancı bir yerdi) gittik yaptırdık üstüne kahvemı aldı 🙂 sağ olsun ( ben ısmarlayım abi dememe rağmen) gibi gibi bir çok şey . 2 hafta kaldım bu sürede tanıdğımı türklerın hepsi gerçekten çok cana yakındı ve yardım severdı .

Sizin karşınıza kimler çıkıyor bilmiyorum ama benım karşıma bunlar çıkıyor .

Sen talep etmesen zaten hiç bir türkü göremezsın sen içlerine gidersen tanışırlar insanlar bir birleriyle. Yoksa adam sana bir iki defa selam verir baktın almıyorsun adam ne yapsın senı o zaman .

Yapmayın bence böyle .

Görüşmek istemezsen görüşme ama gelip böyle başlık açmak bence iyi bir tavır değil.

Açtığın yer yinde Türk ve Amerikada yaşayan Türklerin yeri unutma.