Merhaba. Son zamanlarda Türkiye’deki KKTC konsolosluk veya büyükelçiliklerinden adli sicil belgesi (karakter belgesi) almış olan var mıdır? Forumda genelde 1-2 ayda çıktığı yazmış fakat bana bir an önce lazım. Kıbrıs’a da gidemiyorum pandemi kısıtlamalarından dolayı.
scotchdrinker
@scotchdrinker
scotchdrinker tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
scotchdrinker tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba. Son zamanlarda Türkiye’deki KKTC konsolosluk veya büyükelçiliklerinden adli sicil belgesi (karakter belgesi) almış olan var mıdır? Forumda genelde 1-2 ayda çıktığı yazmış fakat bana bir an önce lazım. Kıbrıs’a da gidemiyorum pandemi kısıtlamalarından dolayı.
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese merhaba.
Ds-260 formunu doldurduğumdaki adresten 2 ay önce taşındım. 3 hafta sonra ise yine başka bir yere taşınacağım. Bu sırada öğrenciliğim de bitti, mezun oldum. Şimdiye kadar e-mail atıp düzenleme yapmak aklıma gelmedi.
10xxx’lerde olduğum için bugünlerde belge talebi ile ilgili e-mail almam muhtemel gözüküyor.
Benim belge talebi gelmeden önce derhal mezuniyet durumunu ve şu an taşındığım adresi formu açtırarak eklemem gerekir mi? 3 hafta sonra taşınınca ne olacak peki? O arada belge talebi gelmişse?
Bütün bunların belge talebi & onayı sürecine bi etkisi olur mu?