Amerikadan ayrıldığım tarih 14 haziran 2019. 14 haziran 2020 itibari ilede 1 yıl içinde dönemedim.
Sb1 vizesine başvurucam. DS-117 formunu indirdim , 8. maddede PREVİOUS İMMİGRATİON RECORD bölümü a şıkkında DHS "A" number______ ile istenen şeyin ne olduğunu anlıyamadım.
CG Göyce tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)Diğer Kategorilerdeki Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)Diğer Kategorilerdeki Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Önerilerinizi kesinlikle dikkate alıcam.
CG Göyce tarafından gönderilen son iletiler
-
Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Önerilerinizi kesinlikle dikkate alıcam.
-
Amerikadan ayrıldığım tarih 14 haziran 2019. 14 haziran 2020 itibari ilede 1 yıl içinde dönemedim.
Sb1 vizesine başvurucam. DS-117 formunu indirdim , 8. maddede PREVİOUS İMMİGRATİON RECORD bölümü a şıkkında DHS "A" number______ ile istenen şeyin ne olduğunu anlıyamadım. -
@crazycells kart bende ve son tarih 2022 haziran.
-
selam crazycells.green card sahibiyim. covid 19 seyahat kıstlamaları nedeniyle süresinde abd ye geri dönemedim.Şu an itibari ile 2 ay gecikmedeyim.Sb1 vizesine başvurucam.Ds 117 formunu indirdim.8. maddede PREVİOUS İMMİGRATİON RECORD kısmında takıldım.4 şık var cevap olarak.DV 2010 talihlisi olarak sadece o tarihte göçmenlik işlemim oldu.Başkada yok.Ne tavsiye edersin?