• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mtkilic
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mtkilic

@mtkilic

4
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Houston

mtkilic Takip etme Takip Et

mtkilic tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Bizimde interview tarihimiz dun gece geldi. Sanirim cogu kisiye dun gelmis. Bizde hizlandirma olmadan interview tarihi verildi, NVC dosyalarimi Nisan 20 de onaylamisti. Interview tarihimiz ise 14 Eylul.

Saglik kontrolu icin hic birsey yazmiyor. Onu biz kendimiz mi tarih alip yaptirmamiz lazim?
      Benim bulabildigim Ankara'da saglik kontrolu var. Istanbulda yok mu?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      M
      mtkilic
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@EmBus Evet, bende henuz alabilen duymadim. 1-2 hafta icinde haber alamazsam bende hizlandirmaya basvurmayi dusunuyorum.

M
      mtkilic

@cihad-ecevit Eger amerikan vatandasiysaniz hic bir sorun olmaz. Iki abimde evlendikden sonra eslerinin vizesi cikana kadar turkiye'de kaldilar, bu sure 6 aydan fazlaydi. Ama vatandas degilseniz arkadasiniz dedigi gibi 6 ayi gecirmemenizi tavsiye ederim.

M
      mtkilic

mtkilic tarafından gönderilen son iletiler

Bizimde interview tarihimiz dun gece geldi. Sanirim cogu kisiye dun gelmis. Bizde hizlandirma olmadan interview tarihi verildi, NVC dosyalarimi Nisan 20 de onaylamisti. Interview tarihimiz ise 14 Eylul.

Saglik kontrolu icin hic birsey yazmiyor. Onu biz kendimiz mi tarih alip yaptirmamiz lazim?
      Benim bulabildigim Ankara'da saglik kontrolu var. Istanbulda yok mu?

M
      mtkilic

@cihad-ecevit Eger amerikan vatandasiysaniz hic bir sorun olmaz. Iki abimde evlendikden sonra eslerinin vizesi cikana kadar turkiye'de kaldilar, bu sure 6 aydan fazlaydi. Ama vatandas degilseniz arkadasiniz dedigi gibi 6 ayi gecirmemenizi tavsiye ederim.

M
      mtkilic

@EmBus Evet, bende henuz alabilen duymadim. 1-2 hafta icinde haber alamazsam bende hizlandirmaya basvurmayi dusunuyorum.

M
      mtkilic

Herkese merhabar, Bende burdan bizim son durumumuz paylasmak istedim. Bizim dosyamiz NVC tarafindan Nisan 20, 2020 de onaylandi (DQ). O gunden beri randevu tarihi bekliyorum. Hizlandirma surecine basvurmadik. Bizde herkes gibi hizlandirmasi olmadan randevu tarihi alan varmi diye merak ediyoruz. En azindan kendi adimiza sira bize ne zaman gelir diye bir tahminde bulunabilmek icin. Bizede randevu tarihi verildigi zaman burdan tekrar herkese paylasicaz.

M
      mtkilic