• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. aycaaltay
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

aycaaltay

@aycaaltay

2
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Princeton

aycaaltay Takip etme Takip Et

aycaaltay tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

@crazycells, içinde söyledi: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

1 ... bunu sizi gorevlendiren kurum bilecek. Kendilerine ulasin, belki borc olarak gormeyebilirler bunu... Tamamen sizinle olan anlasmalarina bagli. Eger kendileri sorun etmiyorlarsa Turkiye'den waiver almanizin onunde bir engel olmamasi lazim.

@crazycells Cok tesekkur ederim, oyle yapacagim.

Para odemem derken, konsolosluk ve DOS icin degil de, once varsa borcumu kapatip sonra mi basvuruyu baslatmaliyim anlaminda sormustum. 1. sorunun cevabiyla onu da anlamis oldum.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      A
      aycaaltay

Herkese merhaba,

Birkac yil once J1 ile gelmistim. Geri dondum ve bir yil kaldim Turkiye'de. Sonrasinda F1 ile geri dondum, bu kalan sure F1'in sonuna eklenecekmis. Simdi waiver icin Dis Isleri Bakanligi'na dilekce yaziyorum. Ancak, J1 ile geldigimde gorevlendirme ile gelmistim, maasim devam ediyordu ve maasimin miktarini bilmiyorum. Sanirim bu maasi geri odemem gerekiyor. Su sorularin cevaplarini ariyorum:

1. 2 yilin 11 ayini Turkiye'de gecirdigim icin geri odemede bir degisiklik olur mu?
      2. Islemi baslatmadan once para odemem gereken bir yer var mi?
      3. No objection waiver icin ek yapmam gereken islemler nelerdir?
      A
      aycaaltay

aycaaltay tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells, içinde söyledi: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

1 ... bunu sizi gorevlendiren kurum bilecek. Kendilerine ulasin, belki borc olarak gormeyebilirler bunu... Tamamen sizinle olan anlasmalarina bagli. Eger kendileri sorun etmiyorlarsa Turkiye'den waiver almanizin onunde bir engel olmamasi lazim.

@crazycells Cok tesekkur ederim, oyle yapacagim.

Para odemem derken, konsolosluk ve DOS icin degil de, once varsa borcumu kapatip sonra mi basvuruyu baslatmaliyim anlaminda sormustum. 1. sorunun cevabiyla onu da anlamis oldum.

A
      aycaaltay

Herkese merhaba,

Birkac yil once J1 ile gelmistim. Geri dondum ve bir yil kaldim Turkiye'de. Sonrasinda F1 ile geri dondum, bu kalan sure F1'in sonuna eklenecekmis. Simdi waiver icin Dis Isleri Bakanligi'na dilekce yaziyorum. Ancak, J1 ile geldigimde gorevlendirme ile gelmistim, maasim devam ediyordu ve maasimin miktarini bilmiyorum. Sanirim bu maasi geri odemem gerekiyor. Su sorularin cevaplarini ariyorum:

1. 2 yilin 11 ayini Turkiye'de gecirdigim icin geri odemede bir degisiklik olur mu?
      2. Islemi baslatmadan once para odemem gereken bir yer var mi?
      3. No objection waiver icin ek yapmam gereken islemler nelerdir?
      A
      aycaaltay