• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. beyzanurkulen
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

beyzanurkulen

@beyzanurkulen

1
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum kocaeli

beyzanurkulen Takip etme Takip Et

beyzanurkulen tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

merhaba herkese, ben hem abd vatandaşı hemde türk vatandaşıyım. Eşimle birlikte türkiyede doktoruz, 1 yıl oldu evleneli. Bu sıralar aklımızda Amerikaya mı gitsek düşünceleri var. Biraz araştırmaya başladığımda süreçlerin bir hayli uzun sürdüğünü gördüm.
      Öncelikle süreci öğrendiğim kadarıyla aklımda bazı soruları oluştu.
      1- Sanırım amerika vatandaşı eşin türk eşini davet etmesi için bir amerika geliri beyan etmesi gerekiyormuş. Lakin ikimizde Türkiye'de hekimlik yapıyoruz şuan. Amerikada da doktorluk yapmak istiyoruz sınavlarına da çalışıyoruz. Önce benim gidip çalışmaya başlayıp daha sonra mı onu davet etmem gerekiyor?
      2- Eşim daha önce fakülte yıllarında amerikada staj yapabilmek için vizeye başvurup red almıştı, bu durumumuzu etkiler mi?
      3- Şuan babam amerikada çalışıyor, onun geliri olduğu için benim yerime o davet atsa mantıklı olur mu?

şimdiden teşekkür ederim

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      B
      beyzanurkulen

beyzanurkulen tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

merhaba herkese, ben hem abd vatandaşı hemde türk vatandaşıyım. Eşimle birlikte türkiyede doktoruz, 1 yıl oldu evleneli. Bu sıralar aklımızda Amerikaya mı gitsek düşünceleri var. Biraz araştırmaya başladığımda süreçlerin bir hayli uzun sürdüğünü gördüm.
      Öncelikle süreci öğrendiğim kadarıyla aklımda bazı soruları oluştu.
      1- Sanırım amerika vatandaşı eşin türk eşini davet etmesi için bir amerika geliri beyan etmesi gerekiyormuş. Lakin ikimizde Türkiye'de hekimlik yapıyoruz şuan. Amerikada da doktorluk yapmak istiyoruz sınavlarına da çalışıyoruz. Önce benim gidip çalışmaya başlayıp daha sonra mı onu davet etmem gerekiyor?
      2- Eşim daha önce fakülte yıllarında amerikada staj yapabilmek için vizeye başvurup red almıştı, bu durumumuzu etkiler mi?
      3- Şuan babam amerikada çalışıyor, onun geliri olduğu için benim yerime o davet atsa mantıklı olur mu?

şimdiden teşekkür ederim

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      B
      beyzanurkulen
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

merhaba dün akşamdan beri dv260 formumu imzalamaya çalışıyorum ama error sayfası veriyor. benim gibi bu durumu yaşayan var mı? nereye bildirmem gerekiyor bu hatayı?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      beyzanurkulen
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

merhabalar dünden beri dv260 formunu imzalayıp yollamaya çalışıyorum sayfa beni review sayfasına atıyor ve imzalayamıyorum bu sorunu yaşayan başka birileri var mı?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      beyzanurkulen