• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. meliksah
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

meliksah

@meliksah

2
    İtibar
    7
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul

meliksah Takip etme Takip Et

meliksah tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Herkese merhaba,

29.09.2020 de evraklarımı gönderdim, herkes gibi ben de evrak onayı bekliyorum. " You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview. " ibaresinden yola çıkarak, sizce KCC'ye mail atmalı mıyım yoksa beklemeye devam mı etmeliyim bi fark olur mu sizce? Forumda baktım bulamadım da, mail için bi taslak var mıdır ingilizcem o kadar iyi değil çünkü.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      meliksah

meliksah tarafından gönderilen son iletiler

@muhalif Biliyorum, telegram gruptan da takipteyim 🙂 Herkes gibi ben de bekliyorum, merak ettiğim şey şu, 6 hafta geçtikten sonra mail atın demiş ya yukarıda yazdığım ibarede, acaba dedim mail atmak lazım mıdır..?

Bu arada başka bir sorum daha olacak.

Denizciyim ve minimum Nisan ortasına kadar (Covid sebebiyle mayısı bulabilir) gemide olacağım ve randevu tarihi verirlerse gelmem mümkün değil.

İnternette araştırırken bi sitede şöyle bir tavsiye okudum.

"Merhabalar, bu mumkun. Oncelikle siraniz geldigi uzere size bir randevu tarihi verilecek. Buna dediginiz gibi gidemeyecekseniz surec su sekilde isleyecek.
      Gorusme tarihi 24 saat gectikten sonra ais.usvisa-info web sitesinde acacaginiz hesapta ‘gorusmeye kacirdim, erteleme istiyorum’ diye bir sekme cikacak.
      Orada mazeretinizi bildireceksiniz ve gorusmeyi kacirma sebebinizi onaylamalarini bekleyeceksiniz. Bu islemden takriben 1 ay sonra size yeni bir gorusme tarihi ile yeni bir email gelecek.
      Tabii dedigim gibi bunlarin hepsi mazeretinizin kabul edilmesi durumunda olacak asamalar…"

Gerçekten böyle mi oluyor siz tecrübeli forumdaşlarıma danışmak istedim. ‘gorusmeye kacirdim, erteleme istiyorum’ sekmesi mülakat tarihi alınca oluşturduğum ais kaydı içerisinde mi çıkacak?

Sizce hem evrak onayım gelmedi, hem de case numaramı dikkate alırsak muhtemelen görüşme tarihini kaçıracağım, ne yapmalıyım gibisinden bir mail (aynı mail içerisinde) atmalı mıyım?

M
      meliksah
    • RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

mülakat tarihi almadan ais kaydı oluşturmak sürece bir zarar verir mi?

M
      meliksah

Herkese merhaba,

29.09.2020 de evraklarımı gönderdim, herkes gibi ben de evrak onayı bekliyorum. " You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview. " ibaresinden yola çıkarak, sizce KCC'ye mail atmalı mıyım yoksa beklemeye devam mı etmeliyim bi fark olur mu sizce? Forumda baktım bulamadım da, mail için bi taslak var mıdır ingilizcem o kadar iyi değil çünkü.

M
      meliksah

@Alican35 hayirli olsun tebrikler. Surecimiz benzer durumda, 1 gun arayla gondermisiz ds260 lari ama bana halen gelmedi evrak talep maili 😕 10400lerden onde mi sizin case no?

M
      meliksah