@gucarslan beni de telegram grubuna ekler misiniz?
yemeng tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba, Telegram gurubuna beni de eklerseniz sevinirim.
-
Merhaba,
KCC formunda istenen belgelerin detaylarının açıklandığı bir link var mı?
Belgeler ingilizceye çevrilecek mi?
Police certificate nedir?
Mahkeme kaydı belgesi nedir?
Birth certificete nedir?
Bunların detaylarına ihtiyacım var.İyi akşamlar
-
@crazycells Başvuru değerlendirmesi yer yanlış oldu diye KCCDV ye az önce mail attık, değişiklik için cevap bekliyoruz.
-
@ruhimücerret evet vardı ve bizde yakınlık nedeniyle tercih ettik. Gereksiz olsaydı eklemezlerdi herhalde diye düşündük.
-
Merhaba,
Bu sene green kart kurası kazananalardanız. Eşim formu doldurup 25 haziranda gönderdi. Bu siteyi yeni keşfettim ve az önce sizin DV2021 açıklamalar pdf formunuza bakıyordum;"Dropdown menuden Istanbul da secilebilliyor; fakat Turkiye’de gocmen
vizeler sadece ABD Ankara Konsoloslugu’nda veriliyor. Turkiye’de
mulakata girmek isteyenler, o kisimda Ankara’yi secmeliler"yazısını gördüm. Bursa da yaşadığımız için yakınlık nedeniyle İstanbul u seçtik. Bununla ilgili sorun yaşar mıyız dosyayı konsolosluk Ankara ya yönlendirirler mi?
Saygılarımla.