@crazycells çok teşekkür ederim bu neden le çok stres yapıyordum fakat yazılar neden alt alt a sıralı bir şekilde gözüküyor onu anlayamadım
murat39039
@murat39039
Insan ilişkileri iyi olan profesyonel fotoğrafcı
murat39039 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim iyi forumlar
murat39039 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese merhaba bende DV 2021 talihlisiyim telegram grubu Na katılmak istiyorum ne yamam gerekiyor teşekkürler:)
-
@hasan44 Çok teşekkür ederim
-
Merhabalar KCC den evrak isteme mail i alan varmı ben almadım bu tarih e göre normalmidir ?
aydınlatırsanız çok iyi olur teşekkürler
case number 139** -
@crazycells hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim iyi forumlar
-
@crazycells çok teşekkür ederim bu neden le çok stres yapıyordum fakat yazılar neden alt alt a sıralı bir şekilde gözüküyor onu anlayamadım
-
@knnrn hocam hata meslek ile ilgili duties kısmına görevim yerine görevimi açıkladım uzun bir şekilde
[url=https://hizliresim.com/q9zhPw][img]https://i.hizliresim.comŞu şekil de hata yaptım gibi hissediyorum aydınlatırsanız sevinirim
Duties kısmına yaptığım açıklama alt alt a sıralanmış böyle mi olması gerekiyor yoksa o kısım a açıklama yerin e kısa bir şey mi yazmam gerekiyordu ?
-
Merhaba formu gönderdim fakat sonra dan fark ettim ki bi kaç yerde yanlış yapmışım ne tür bir problem ile karşılaşırım ?