• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. simin
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 24
    • En İyi 13
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

simin

@simin

22
    İtibar
    26
    Profil Görüntülemeleri
    24
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Florida

simin Takip etme Takip Et

simin tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Declaration ornegimi buraya birakiyorum:

To the Honorable Judge Mehta

I, xxxxxx, selectee of DV2020, from Turkey declare that since I have been notified that I am a Diversity Visa lottery winner, I have made below efforts to get an update on my case and to request timely processing.

--Kronolojik sekilde yaptiklarim, email, arama , webform vs..)

--

I certify under penalty of perjury that the foregoing is true and correct.

Isim Imza case number (ben koydum, koymayanlar da var, size kalmis)

NOt: pdf e kanit niteligindeki eklemeleri yapanlar da var. Tum gonderdiklerinizin tek bir pdf olmasini istiyorlarmis.
      Pardon, yukarida bold ve buyuk font olmus, duzeltemedim.

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin
    • RE: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@artwin Yapacaklariniza ek olarak- Cuma'ya kadar bir declaration hazirlayip - bugune kadar KCC ve buyukelcilikle yapilan email veya aramalrin beyani seklinde - bu surecle pro bono ilgilenen avukatlara ulastirabilirsniz. Pazartesi gunu yargicin uzatma karari almasi icin ugrasiliyor suan. Bu declaration'un ornegi ve email adresleri sanirim forumda da paylasildi.

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/exceptions-to-p-p-10014-10052-suspending-entry-of-immigrants-non-immigrants-presenting-risk-to-us-labor-market-during-economic-recovery.html

Bazilarimiz icin güzel haberler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      simin

@heroinchains evet automatic reply from Ankara-Public-IV .

Thank you for your inquiry.

In response to significant worldwide challenges related to the COVID-19 pandemic, the Department of State has temporarily suspended routine visa services at all U.S. Embassies and Consulates. Embassies and Consulates have canceled all routine immigrant and visa appointments as of March 20, 2020, but will continue to provide emergency.... diye devam ediyor..

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin

@stilll Ayni sey. Ds-260 doldurdugunuz yerde KCC, status check linkinde NVC olarak gozukuyor.

S
      simin

@salih2825 evet auto reply geldi, hem KCC'den, hem Ankara Public. 👍 👍

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin

@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Lshia067qJy9QKKDqB7Fi9YLgnt2RJtwwPdP0Ebj4Po/edit

Cok teşekkürler

S
      simin

@heroinchains "face barriers to entry that not resolved by today's order" ne gibi bir bariyer olabilir acaba? Charles Kuck ve Greg'e gore Dv2020'lere yol acildi diye anladim Eger Buyukelcilik cevapsizsa Phil'e yazin dediler dun aksamki FB videoda.

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin

DV2020 mülakat tarihlerinin toplandigi bir dosya var mi? en son hangi numara görüşmeye gitti?
      KCC'ye visa banden sonra DV2020 ne olacak dedim, buyukelciliginize sorun dediler. Buyukelcilikler görüşen oldu mu? Bana bilmiyoruz email atin dediler.
      DV2020 gorusme bekleyenlerin baska bir başlık altında yazisiyorsa söyler misiniz, iletişimde kalalım.

S
      simin

Merhaba,

KCC'ye gonderdigimiz evraklarin onayi ne sekilde oluyor? E-mail response mi aldiniz gonderdikten sonra? Kasim ayinda yollamistim. Case no yuksek 2020EU34XXX. Bana bir onay gelmedi diye dusunuyorum. Onaylar interview yaklastikca mi yollaniyor acaba?

Bir de, Diversity visa icin Amerika'daki aile fertlerim affidavit of support dolduracaklar. I-864 mu yoksa I-134 mu doldurulmali? Bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim.

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin

simin tarafından gönderilen son iletiler

• E3 Vizesi

Merhaba,

E3 vizesi hakkinda bilgi sahibi olan veya beni basliga yonlendirebilecek olan var mi ? Aramada bulamadim. Tesekkurler..

Employment-Based Immigrant Visas

Employment-Based Immigrant Visas

Employment based immigrant visas are divided into five preference categories. Certain spouses and children may accompany or follow-to-join employment-based immigrants.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      simin

Icra davalari vize verilmesine engel mi? Detayini soruyorlar mi?

S
      simin

@stilll Ayni sey. Ds-260 doldurdugunuz yerde KCC, status check linkinde NVC olarak gozukuyor.

S
      simin

@artwin hahahaah! Ben de sadece imzali yaziyi yolladim. emaillerin eklenecegini bilmiyordum ilk heyecan yollamis oldum. Sanirim sorun olmaz.

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin

Declaration ornegimi buraya birakiyorum:

To the Honorable Judge Mehta

I, xxxxxx, selectee of DV2020, from Turkey declare that since I have been notified that I am a Diversity Visa lottery winner, I have made below efforts to get an update on my case and to request timely processing.

--Kronolojik sekilde yaptiklarim, email, arama , webform vs..)

--

I certify under penalty of perjury that the foregoing is true and correct.

Isim Imza case number (ben koydum, koymayanlar da var, size kalmis)

NOt: pdf e kanit niteligindeki eklemeleri yapanlar da var. Tum gonderdiklerinizin tek bir pdf olmasini istiyorlarmis.
      Pardon, yukarida bold ve buyuk font olmus, duzeltemedim.

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin

@artwin Yapacaklariniza ek olarak- Cuma'ya kadar bir declaration hazirlayip - bugune kadar KCC ve buyukelcilikle yapilan email veya aramalrin beyani seklinde - bu surecle pro bono ilgilenen avukatlara ulastirabilirsniz. Pazartesi gunu yargicin uzatma karari almasi icin ugrasiliyor suan. Bu declaration'un ornegi ve email adresleri sanirim forumda da paylasildi.

Gündem içinde yayımlandı
      S
      simin
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells Bu arkadaslara ulasmamizin baska bir yolu var midir bir yardimci olabilir misiniz? Metin Guner, azadkpin bu 2 arkadas onay emaili almis. KCC ile 5 Eylulden sonra evrak gonderin emaili alanlar da var , onlar da yardimci olursa harika olur.

S
      simin

Merhaba, gorusmeye I-134 formu goturenler var mi? Orijinali mi kopyasini mi vereceksiniz?

S
      simin
    • RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

@nevermore Unemployment benefit taxable oldugu icin gelir olarak sayiliyor. FYI

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      simin
    • RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

I-134 MADDE 38 -I INTEND / DO NOT INTEND to make specific contributions to the support of the person- .. Hangisini isaretlemek lazim? benim yorumum su oldu. Eger sadece belli bir yardimda bulunmuyorsak -yani mesela sadece yemek, kalacak yer gibi- I do not intend diyoruz. Tamamen support ediyorsak -i do not intend - isaretliyoruz. Dogru mudur? Sizler neler yaptiniz lutfen paylasir misiniz?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      simin