• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. İpek Erdur
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

İpek Erdur

@İpek Erdur

0
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

İpek Erdur Takip etme Takip Et

İpek Erdur tarafından gönderilen son iletiler

• RE: türkiyeden alınan diploma denkliği ve yapılabilecek iş?

@HockeyUmpire2 merhaba bende İngilizce işletme bölümünden mezunuyum , pedagojik formasyon aldim ve Türkiye deyim suan , burda ogrendim ki TESOL Sertifikası alarak ingilizce öğretmenlik yapabiliyorum ozel kurumlarda. Ama TESOL Amerika ve İngiltere disinda diger ülkelerde geçiyor. Amerika da geçmediğinden oraya gelip ESL (english as a second language teacher) ingilizce öğretmeni olarak caliasamiyorum . ama gordum ki sizin TeXes diye belirttiğiniz bir sitede öğretmenlik mezunu olmayanlar bile yapabiliyor demissiniz. Baktim orda da ESL öğretmenliği var yani bende katılabiliyor muyum bu programa? Bilginiz var mi ? Tesekkurler.

Eğitim içinde yayımlandı
      İpek Erdur
      İpek Erdur
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells bilgi için teşekkür ederiz, bir sorumuz daha olacaktı; eşim Türkiye'de şu anda açık öğretim lisesi okuyor bitirmek üzere açık öğretim lise diplomaları ve/veya meslek lisesi diploması bu her iki diplomalar için Amerika'da geçerli mi? denkliklerini nerede yaptırmak gerekiyormu bilginiz varsa nerede teşekkürler?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      İpek Erdur
      İpek Erdur
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Re: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba ,
      Sizin youtube videonuzda DS260 Formu doldurduk adres kısmında city ve state province kısımları için şehir city olarak bizde ki ilçeleri , eyalet bölge state province olarakta bizim şehir isimlerini giriniz dediniz. Mesela örnek ÇANKAYA / ANKARA , MURATPAŞA / ANTALYA ...vs. ancak Amerika'da yaşayanları izledikçe bunun yanlış anlaşabileceğini ve vize alırken sorun olabileceğini duyduk. Sizce biz ne yapmalıyız?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      İpek Erdur
      İpek Erdur