@crazycells Tamam. Teşekkür ederim.
Mehmet Uzum tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba. DS 260 formunu doldururken tam olarak tamamlamamıştım. Daha sonra tekrar giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hata verdi.,
Notice: Payments with a current status of "In-Process" are taking longer than expected to reflect final payment. This issue is currently being investigated.
Sorun tam olarak ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Teşekkürler -
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Biz de Ds260 formunu doldurduk. Hayırlısı bakalım
Mehmet Uzum tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar. Bende 2021 talihlisiyim Telegram gurubuna dahil olmak istiyorum.
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba. Çocuklu ailelerin mülakat sırasında veya tüm bu süreç aşamasında bir avantalı oluyor mu?
-
Biz de Ds260 formunu doldurduk. Hayırlısı bakalım
-
Merhaba. DS 260 formunu doldururken tam olarak tamamlamamıştım. Daha sonra tekrar giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hata verdi.,
Notice: Payments with a current status of "In-Process" are taking longer than expected to reflect final payment. This issue is currently being investigated.
Sorun tam olarak ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Teşekkürler