• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gamzecyz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gamzecyz

@gamzecyz

0
    İtibar
    17
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gamzecyz Takip etme Takip Et

gamzecyz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Tekrar merhaba 🙂
      DS260’ı bitirmek üzereyim. Kafama takılan şeyler;

1- Forumda sonradan yapılan adres değişikliklerinde karışıklıklar olabildiğini okuduğum için soruyorum ,
      Şu an elimde bir adres var ancak çok güvenilir değil. Arkadaşın arkadaşı diyelim şahsen tanımadığım biri. Bu adresi yazayım mı (hiç yoktan iyidir derler ya) yoksa şimdilik Alabama 0000 olarak bırakayım mı? Kararsız kaldım.

2- In which occupation do you intend to work bölümünde; Yine bu alana yazdıklarıyla maddi birikimi/eğitimi tutarlı bulunmayıp reddedilenler olmuş sanırım.

Henüz üniversiteden yeni mezun oluyorum elle tutulur bir iş tecrübem olmadı. Bölüm İngilizce mütercim tercümanlık. Uygun şartlar oluştuğunda orada MA almak istiyorum. Ancak ilk gittiğimde Amazon flex, garsonluk gibi herkesin yaptığı işleri yapacağım malum. Bu alanı nasıl doldurmamı önerirsiniz? Social sciences mı yazayım?

3- Son olarak, İngilizce seviyemizin iyi olması vize görüşmesinde avantaj sağlayacak mı? Hiç dil bilmeyenler de onay alıyor gördüğüm kadarıyla. Neye göre onay-red veriliyor acaba? Yalan/eksik beyan dışında neler red sebebi olabilir?

Teşekkür ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gamzecyz

Eğitim bölümüne, üniversitede hazırlık dil okulu ayrıca eklenmeli midir? Ayrı bir diploma ve dil sertifikası aldık çünkü

G
      gamzecyz

Burada bizlere yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Sorular biraz uzun oldu affedin.

1- Tecrübelilere eminim bilirler, Açık öğretim lisesi mezunları adres bilgisi olarak ne girmeli? Does not apply seçeneği yok.

2-Açık öğretim lisesinden önce 2 örgün liseye gittim ancak en son açık öğretim lisesine geçip oradan mezun oldum. Bu iki liseyi belirtmem gerekli mi sadece mezun olduğum açıköğretim lisesini eklemem yeterli olur mu?

3- Aynı şekilde bir üniversiteyi bıraktım, başka bir üniversitede eğitimime devam ediyorum ve gelecek yıl haziran ayında mezun olacağım. Bunu da university no degree olarak eklemeli miyim yani toplam 5 okul mu girmeliyim?

4- Üniversiteden gelecek yıl haziran ayında mezun olacağım ve case number 10binlerde. Zaman kazanmak adına DS260ı biraz geç submit etmem doğru olur mu? Ne önerirsiniz?

5- son 5 yılda 1 haftalığına Irak’a gittim, bunu eklersem mi başım daha çok ağrır eklemezsem mi gerçekten bilmiyorum.

6- Üniversite bilgilerimde konum olarak Cyprus yazdım ancak e devlet üzerinden güncel adresim İstanbul olarak gözüküyor, ben KKTC’de ikamet ediyorum. Üniversite adres bilgisinde Cyprus yazdığından dolayı orda ikamet etmem gerekir diye düşünerek present adresi Cyprus yapmamın doğru olacağını düşünüyorum ancak resmi ikametim İstanbul olduğu için yalan beyan vermiş sayılır mıyım?

G
      gamzecyz

Kıbrıs üniversitelerini Cyprus olarak mı Türkiye olarak mı yazmalıyız? Malum KKTC uluslararası alanda tanınmıyor.

G
      gamzecyz