• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kazak
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kazak

@kazak

9
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İzmir

kazak Takip etme Takip Et

kazak tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

haziranda alınan kötü karardan beri hiç bu haftaki kadar mutlu olmamıştım. 2020 talihlilerinin güzel haberlerini okuyor olmak, çocukken sevdiğim bir çizgifilmi izler gibi heyecan ve mutluluk verdi. umarım vize alan tüm dostlar yeni hayatlarına güzelce ve rahat bir şekilde başlarlar. Darısı biz dv2021 lerin başına.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      kazak
      kazak

kazak tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

haziranda alınan kötü karardan beri hiç bu haftaki kadar mutlu olmamıştım. 2020 talihlilerinin güzel haberlerini okuyor olmak, çocukken sevdiğim bir çizgifilmi izler gibi heyecan ve mutluluk verdi. umarım vize alan tüm dostlar yeni hayatlarına güzelce ve rahat bir şekilde başlarlar. Darısı biz dv2021 lerin başına.

kazak
      kazak
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@knnrn cevabınız olarak çok teşekkür ederim benim için çok kritik bir cevap oldu. yaşayabileceğimi düşündüğüm sorun, evrakın geçerlilik tarihini yitirip konsoloslukta geçersiz sayılabilme olasılığıydı ve bunun geri dönülemeyecek problemler yaratma ihtimali.

kazak
      kazak
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Herkese selamlar, dün kcc evrak talebi geldi. esas talihli benim, eşim Belarus vatandaşı ve İzmir'de yaşamaktayız. iki sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

1. Eşimden istenen orjinali Rusca olan doğum ve sabıka belgesinin çevirisini İngilizce'mi yoksa Türkçe'mi yapmalıyız?
      2. Türkiye kaynaklı resmi evrakların geçerlilik tarihi 6 ay diye biliyorum, evraklarımı taratıp gönderdiğimi farzedersek ve mülakat 6 aydan daha sonraya çıkarsa, konsolosluk ile evrak tarihi geçmiş olacağı için problem yaşar mıyım?
      kazak
      kazak