Merhaba. Size birkaç soru sormak istiyorum.
-Ben ve eşim MEB de çalışıyoruz. Çalıştığımız yer olarak Milli Eğitim Bakanlığı mı yazamalıyız yoksa çalıştığımız okulların bilgilerini mi girmeliyiz? aynı şekilde işveren olarak Bakanlığı mı belirtmeliyiz yoksa okul müdürlerinin isimlerini mi yazmalıyız?
-Edevlet sisteminde gözüken adres bilgilerinde tarihsel hatalar var. Gerçekte 3 sene yaşadığım yerde 1 sene yaşamışım gözüküyor. Bu durumda 2 sene nerede yaşadığım belli olmuyor. Bu adreslere giriş çıkış tarihlerinin gerçekte olanı mı yazmalıyım, e devlet üzerinde gözükeni mi yazmalıyım?
ayrıca üniversitede okurken ikametimi taşımadığım için o tarihlerde ailemin evinin adresi yaşadığım yer olarak gözüküyor. Bu bilgi kalmalı mı, üniversitede kaldığım yerleri mi yazmalıyım? Üniversitede kaldığım evlerin adreslerini de hatırlamıyorum.
-Şu an yüksek lisans yapmaktayım. Lise ve üzeri eğitim bilgilerini girerken 3 adet lise ve üstü okul olarak belirttim. fakat yüksek lisans bitmediği için henüz, NONE YET olarak bilgi girdim buna rağmen mezuniyet tarihi istedi sistem.
-üniversite, lise kayıt tarihlerim sistemde yok. ay/yıl olarak biliyorum fakat günleri bilmiyorum. burada tahmini gün mü yazmam gerekir?
- aşı bilgilerim sistemde gözükmüyor. bu bilgileri nasıl doldurmalıyım?
Sorularımız biraz fazla oldu, kusura bakmayın. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.