Dostlar, şöyle bir problem var, DS260 formunu doldururken lisede hangi okullara gittin ne zaman gittin ne zaman çiktin gibi okulun bilgilerini ekliyorsun, ben lisede 6 okul değiştirdim ve bunların tarihlerini bilmiyorum, Bakabileceğim bir yer var mi? Kayitli midir bu bilgiler
saitdemiirbas
@saitdemiirbas
saitdemiirbas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@janhord Maalesef, e-devlet'de böyle bir şey yok baya baktim ama bulamadim, benim bilmediğim bir yer mi var acaba?
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Biz de Rezervasyon yapalım, hepimiz için hayirli olur inşallah.
saitdemiirbas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Biz de Rezervasyon yapalım, hepimiz için hayirli olur inşallah.
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bu sene en yüksek case numarasi kaç acaba bilginiz var mi? En yüksek kaç gördünüz?
-
Dostlar, şöyle bir problem var, DS260 formunu doldururken lisede hangi okullara gittin ne zaman gittin ne zaman çiktin gibi okulun bilgilerini ekliyorsun, ben lisede 6 okul değiştirdim ve bunların tarihlerini bilmiyorum, Bakabileceğim bir yer var mi? Kayitli midir bu bilgiler? E-Devlet ve Ösym'ye baktım fakat bulamadım.
-
@janhord Maalesef, e-devlet'de böyle bir şey yok baya baktim ama bulamadim, benim bilmediğim bir yer mi var acaba?
-
Dostlar, şöyle bir problem var, DS260 formunu doldururken lisede hangi okullara gittin ne zaman gittin ne zaman çiktin gibi okulun bilgilerini ekliyorsun, ben lisede 6 okul değiştirdim ve bunların tarihlerini bilmiyorum, Bakabileceğim bir yer var mi? Kayitli midir bu bilgiler