Arkadaşlar herkese merhabalar ben DS260 dosyamı gönderdikten 1 ay sonra onay aldım, onay aldıktan 5 ay sonra bir evlilik gerçekleştirdim fakat evlilik sürecim malesef iyi gitmedi, sonrasında boşanma kararı aldık ve boşanma kararını aldıktan sonra dosyalarımı güncelleyemedim, çünkü eski eşimle iletişimimiz koptu zaten 2 ayda oluşan bir süreçti bu, şuanda boşanma sürecindeyiz ve dava başlattık, asıl Talihli benim ve mülakata giderken dava dosyamı e devletten çıkartıp noterli onaylı şekilde konsolosluğa sunsam bekar olan statümü orda evliye çevirebilirler mi ? Birde evlilik cüzdanı eski eşimde kaldı ona ulaşamıyorum ama bende fotokopisi mevcut bunuda götürmek istiyorum, onun dışında uluslarası evlenme örneği formul B de götürebilirim, bu süreç benim mülakatımda olumsuz bir izlenim yaratır mı ? Sürecin olağan akışında kesinlikle yalan bir beyanda bulunmadı zaten dosyalar gönderildikten ve onay aldıktan sonra evlilik oldu fakat sonrasında kısa zamanda ilişki olarak bitti resmi boşanma sürecinide bu ay başlattık. Sizce neler yapabilirim ? Sevgiler,saygılar.