• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yasamstili
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

yasamstili

@yasamstili

-2
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

yasamstili Takip etme Takip Et

yasamstili tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

götürmek istiyorum, on

Bilgilendirme yaptığınız için çok çok teşekkür ederim.. Bende o şekilde düşünüyorum aldatıcı yanıltıcı herhangi bir durum zaten yok, talihlide ben olduğum için sorun olmaz inşallah... anlaşmalı boşanma protokolünü de götürmeyi düşünüyorum. Umarım herşey sorunsuz şekilde olur, sizlere sonsuz teşekkür ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Y
      yasamstili
    • RE: Kanadada siginmaciyim ve yesil kart kazandim

Türkiyeden işlemleri yapmak daha mantıklı.

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      Y
      yasamstili

yasamstili tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

götürmek istiyorum, on

Bilgilendirme yaptığınız için çok çok teşekkür ederim.. Bende o şekilde düşünüyorum aldatıcı yanıltıcı herhangi bir durum zaten yok, talihlide ben olduğum için sorun olmaz inşallah... anlaşmalı boşanma protokolünü de götürmeyi düşünüyorum. Umarım herşey sorunsuz şekilde olur, sizlere sonsuz teşekkür ederim.

Y
      yasamstili

Arkadaşlar herkese merhabalar ben DS260 dosyamı gönderdikten 1 ay sonra onay aldım, onay aldıktan 5 ay sonra bir evlilik gerçekleştirdim fakat evlilik sürecim malesef iyi gitmedi, sonrasında boşanma kararı aldık ve boşanma kararını aldıktan sonra dosyalarımı güncelleyemedim, çünkü eski eşimle iletişimimiz koptu zaten 2 ayda oluşan bir süreçti bu, şuanda boşanma sürecindeyiz ve dava başlattık, asıl Talihli benim ve mülakata giderken dava dosyamı e devletten çıkartıp noterli onaylı şekilde konsolosluğa sunsam bekar olan statümü orda evliye çevirebilirler mi ? Birde evlilik cüzdanı eski eşimde kaldı ona ulaşamıyorum ama bende fotokopisi mevcut bunuda götürmek istiyorum, onun dışında uluslarası evlenme örneği formul B de götürebilirim, bu süreç benim mülakatımda olumsuz bir izlenim yaratır mı ? Sürecin olağan akışında kesinlikle yalan bir beyanda bulunmadı zaten dosyalar gönderildikten ve onay aldıktan sonra evlilik oldu fakat sonrasında kısa zamanda ilişki olarak bitti resmi boşanma sürecinide bu ay başlattık. Sizce neler yapabilirim ? Sevgiler,saygılar.

Y
      yasamstili
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Herkese merhaba arkadaşlar, ben sürece başladığımda Türkiye'de yaşıyordum fakat daha sonra evlenip Hollanda'ya geldim, oturumu var ve sürecime burda devam edip, mülakata girmek istiyorum, ancak forumu doldurup onay aldığımda evli değildim sonradan evlendiğim için eşimi eklemedim bu süreçte eşimi foruma eklemesem (gelmek istemediği için) herhangi bir sorun teşkil eder mi veya tekrar açtırıp onay mı beklemeliyim ? Sürecimi Hollanda'ya taşımak benim için avantaj olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

Y
      yasamstili
    • RE: Kanadada siginmaciyim ve yesil kart kazandim

Türkiyeden işlemleri yapmak daha mantıklı.

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      Y
      yasamstili