@crazycells tekrar merhaba, dun GC adresimi uscis den degistirdim degisiklikle ilgili e-mail de aldim, bugun de SSN
sistemde gorunmedi ve yeni adresim ile tekrar basvuru yaptim, 4 haftada gelecegini soyledi, gercekten 4hafta surermi? bu sure icinde legal pozisyonda pasaport ile vs. ise girmem mumkun mu? 10 gundur bekliyorum +30 gun daha beni biraz sikintiya sokacak..:)
Celalettin Yaşar Orak
@Celalettin Yaşar Orak
Celalettin Yaşar Orak tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba herkese selamlar, @crazycells 7gun once NYC de en az 3 ay kalacagim odayi belirledim, fakat GC ve SSN icin verdigim adres irvine da ve benim icin oraya gitmesi ve ordan gelmesi sorun olacak, simdiki kaldigim adrese gore nasil guncellerim ve social security numarasini kart gelmeden ogrenebilirmiyim, saygilar...
Celalettin Yaşar Orak tarafından gönderilen son iletiler
-
@crazycells tekrar merhaba, dun GC adresimi uscis den degistirdim degisiklikle ilgili e-mail de aldim, bugun de SSN
sistemde gorunmedi ve yeni adresim ile tekrar basvuru yaptim, 4 haftada gelecegini soyledi, gercekten 4hafta surermi? bu sure icinde legal pozisyonda pasaport ile vs. ise girmem mumkun mu? 10 gundur bekliyorum +30 gun daha beni biraz sikintiya sokacak..:) -
Merhaba herkese selamlar, @crazycells 7gun once NYC de en az 3 ay kalacagim odayi belirledim, fakat GC ve SSN icin verdigim adres irvine da ve benim icin oraya gitmesi ve ordan gelmesi sorun olacak, simdiki kaldigim adrese gore nasil guncellerim ve social security numarasini kart gelmeden ogrenebilirmiyim, saygilar...