• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. akan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

akan

@akan

1
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul

akan Takip etme Takip Et

akan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Kariyer degistirmek

Merhaba
      Kariyer değişikliği ile değerli tavsiye ve dusuncelerinize rica ediyorum ; yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
      Evlılık dolayısı ıle USA e geldım. Su an GC bekleme surecındeyım, 44 yasındayım
      Oncelıkle fıkır vermesı acısından gecmıs ıs tecrubemden bahsedecegım. TR da işletme okudum . Isletme MBA im var (1. sorum ; Diplomamı burada nasıl saydırabılırım ? ) Ingılızcem ıyı duzeyde (TR da ıken işimi bır nebzede olsa dılıme borclu oldugumdan , iletişimde sorun yasamıyorum pek ). Daha once 2 yıla yakın Çinde yasama ve calısma tecrubem var. TR da 20 yılı askın tekstıl alanında calıstım ımalat , ihracat, ekıp yonetımı, satınalma , ( TR,ÇİN, Banglades , Indıa gıbı yerlerde tekstıl hazır urun satınalması ve koleksıyon& ımalat takıbı yaptım )
      Chicagoya yakın kucuk bır kentte yasıyoruz esımle. Esım unıversıtede calısıyor ancak yonlendırme konusunda cok vakıf degıl

GC ı beklerken zamanımı daha verımlı gecırmek , zamanı gelınce de ıs hayatına dogru yerden baslamak ıstıyorum. Bu noktada degerlı yardımlarınızı rıca edıyorum.

Burada zamanı sertıfıca programına kaydolmak aklımdan gecıyor. Master ya da doctora gozum almıyor pek . zaten oyle bır butcem de yok su anda
      HANGI KONUDA NASIL BIR EGITIM ALMAM GEREKTIĞI konusunda fıkrım yok, kafam karısık bıraz. IT bılgımım , fıkrımın altyapımın oldugu bır konu degıl. Fashıon Desıng mı dıyorum bazen ama ıse yarayacak mı? Evden de çalısabılecegım ya da free lance de olabılecek bır konu olsun ıstıyorum. healtycare bıllıng ya da accountıng aklımdan gecıyor ama detaya sahıp degılım.
      Ilgı alanım nedır hangı konuda basarılı olurum dıyorum maalesef bende yanıtı yok. Deneme yanılma yontemı ıle de ılerlenebılecek bır konu degıl. Umarım sorunumu ıfade edebıldım. Program & meslek tavsıyesı konusunda yardımcı olabılısenız cok sevınırım. Bıraz uzun oldu kusura bakyanın 🙂
      Degerlı yanıtlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Eğitim içinde yayımlandı
      A
      akan

akan tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD'de boşanma işlemleri

Merhaba
      Umarim iyisinizdir.Bahsedecegim konuda degerli oneri ve dusuncenizi paylasirsaniz cok sevinirim
      Sayin esim bosanmak istedigini ne istiyorsam yazmam gerektigini mesaj ile bildirdi. Evlilik yolu GC aldim. Avukat ile gorusup islemleri baslatacagini soyledi
      -Onayim ya da teyidim olmadan bosanma islemlerini baslatabilir mi?
      -GC im 2 yillikti 1 yil kaldi. Ayrilma durumunda GC in uzatmak icin ben tek basima ne yapabilirim
      -Ayri yasamak mumkun mu?
      -Bosanma durumunda haklarim nedir ( evlilik boyunca calisamadim -calismadim )

Bilgi verenlere simdiden cok tesekkur ederim
      Saygilarimla

Devlet İşleri ve Bürokrasi içinde yayımlandı
      A
      akan
    • RE: Kariyer degistirmek

Merhaba
      Kariyer değişikliği ile değerli tavsiye ve dusuncelerinize rica ediyorum ; yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
      Evlılık dolayısı ıle USA e geldım. Su an GC bekleme surecındeyım, 44 yasındayım
      Oncelıkle fıkır vermesı acısından gecmıs ıs tecrubemden bahsedecegım. TR da işletme okudum . Isletme MBA im var (1. sorum ; Diplomamı burada nasıl saydırabılırım ? ) Ingılızcem ıyı duzeyde (TR da ıken işimi bır nebzede olsa dılıme borclu oldugumdan , iletişimde sorun yasamıyorum pek ). Daha once 2 yıla yakın Çinde yasama ve calısma tecrubem var. TR da 20 yılı askın tekstıl alanında calıstım ımalat , ihracat, ekıp yonetımı, satınalma , ( TR,ÇİN, Banglades , Indıa gıbı yerlerde tekstıl hazır urun satınalması ve koleksıyon& ımalat takıbı yaptım )
      Chicagoya yakın kucuk bır kentte yasıyoruz esımle. Esım unıversıtede calısıyor ancak yonlendırme konusunda cok vakıf degıl

GC ı beklerken zamanımı daha verımlı gecırmek , zamanı gelınce de ıs hayatına dogru yerden baslamak ıstıyorum. Bu noktada degerlı yardımlarınızı rıca edıyorum.

Burada zamanı sertıfıca programına kaydolmak aklımdan gecıyor. Master ya da doctora gozum almıyor pek . zaten oyle bır butcem de yok su anda
      HANGI KONUDA NASIL BIR EGITIM ALMAM GEREKTIĞI konusunda fıkrım yok, kafam karısık bıraz. IT bılgımım , fıkrımın altyapımın oldugu bır konu degıl. Fashıon Desıng mı dıyorum bazen ama ıse yarayacak mı? Evden de çalısabılecegım ya da free lance de olabılecek bır konu olsun ıstıyorum. healtycare bıllıng ya da accountıng aklımdan gecıyor ama detaya sahıp degılım.
      Ilgı alanım nedır hangı konuda basarılı olurum dıyorum maalesef bende yanıtı yok. Deneme yanılma yontemı ıle de ılerlenebılecek bır konu degıl. Umarım sorunumu ıfade edebıldım. Program & meslek tavsıyesı konusunda yardımcı olabılısenız cok sevınırım. Bıraz uzun oldu kusura bakyanın 🙂
      Degerlı yanıtlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Eğitim içinde yayımlandı
      A
      akan
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhaba
      sadece turıst vızem mevcut. Acaba işlemleri ( green card, çalısma ıznı ) buradan baslatmak daha guvenlı ve hayırlı mıdır sızce?
      yanıt ıcın cok teşekkür ederim.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      A
      akan
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Herkese Merhaba, İyi Bayramlar
      Ekım Sonu , Ocak bası arasında Amerıka ıdım ve aralık sonunda USA vatandası esım ıle evlenıp Turkıye'ye geldık. Martta USA e gıdecektık lakın corona gunlerı basladı.
      Ucuslar acılında Amerıka'ya donmeyı planlıyorduk ancak bende hala turıst vızesı var ve green card a USA e donunce basvurmayı planlıyorduk. USA kapıdan turıst vızesı ıle gırısıme ızın verırler mı ozelıklı corona gunlerınde ( bu bıraz da mulakat yapacagım gorevlı ıle dıaloguma baglı elbet ) bılemedığımden sızlere sormak ıstedım.
      Green card ve calısma ıznıne Tr dan mı basvurmak mantıklı yoksa rısk alıp USA e gıdıp ( tabı kapıdan alırlarsa ) oradan baslamak mı doğru olur
      Degerlı dusuncelerınızı paylasırsanız cok sevınırım

Herkesın bayramı saglıklı , mutlu,kutlu olsun
      Saygılarımla, AKAN

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      A
      akan