• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. eeygee
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

eeygee

@eeygee

3
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

eeygee Takip etme Takip Et

eeygee tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

@crazycells, içinde söyledi: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Anliyorum. Bunlari elcilige sormamin sebebi gecen sene waiver alan bir arkadasimin basindan gecenlerdi. Kendisinin "no objection letter" cok gecikince ipi eline alip TC makamlariyla direkt irtibat kurmus. Megerse elcilikten gelen mektup Ankara'da yanlis insanin masasina gitmis, o da kimseye haber vermeden unutmus masada mektubu bir bucuk ay kadar. Mektup bulunduktan 2 hafta sonra elcilikten DOS'a ulasmisti "No Objection Letter". Boyle seyler olmasin diye ben de iskillendigim icin yazdim.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      E
      eeygee

@crazycells Evet doğru çok haklısınız. Bu forumda birkaç kişinin bir hafta/on gün içinde NOS aldığını görünce umutlanmıştım ama demek ki o kadar şanslı değilmişim. Herhalde bir ay kadar bekleceğiz...

E
      eeygee

@crazychemist evet bana da olumlu geri donus gerceklesti. 23 Mart'ta isleme alinan dosya icin 17 Nisan gunu DOS'a olumlu cevabi gonderdiklerini ilettiler.

E
      eeygee

eeygee tarafından gönderilen son iletiler

@crazychemist evet bana da olumlu geri donus gerceklesti. 23 Mart'ta isleme alinan dosya icin 17 Nisan gunu DOS'a olumlu cevabi gonderdiklerini ilettiler.

E
      eeygee

@crazycells Evet doğru çok haklısınız. Bu forumda birkaç kişinin bir hafta/on gün içinde NOS aldığını görünce umutlanmıştım ama demek ki o kadar şanslı değilmişim. Herhalde bir ay kadar bekleceğiz...

E
      eeygee

@crazycells, içinde söyledi: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Anliyorum. Bunlari elcilige sormamin sebebi gecen sene waiver alan bir arkadasimin basindan gecenlerdi. Kendisinin "no objection letter" cok gecikince ipi eline alip TC makamlariyla direkt irtibat kurmus. Megerse elcilikten gelen mektup Ankara'da yanlis insanin masasina gitmis, o da kimseye haber vermeden unutmus masada mektubu bir bucuk ay kadar. Mektup bulunduktan 2 hafta sonra elcilikten DOS'a ulasmisti "No Objection Letter". Boyle seyler olmasin diye ben de iskillendigim icin yazdim.

E
      eeygee

Merhabalar herkese,

20 Mart gunu hem DOS'a belgeleri, hem de TC Buyukelciligi'ne dilekcemi gonderdim. Elcilikten gelen e-mail'de 23 Mart'ta dosyamin isleme alindigini soylediler. Ben de kendilerine sureci hizlandirabilmem adina hangi makamlara yazdilarsa bana soylemelerini (direkt irtibata gecmek icin TR ile) rica ettim fakat hic orali olmadilar. Alakasiz bir sekilde waiverstatus websitesinde hala benim case number'in gorunmediginden falan bahsettiler. Agirdan aldiklarindan endise ediyorum. Zaten o waiverstatus sitesindeki bilgiler biraz gec guncellenmiyor muydu?

Size sorum su olacak: aranizda son zamanlarda "no objection letter" isteyen olduysa--> acaba TC'den geri donus olmasi ne kadar surdu? Su an TC Makamlarindan cevap beklemekteyim (hic bir yere ne bir borcum var ne de ilisigim) ve son donemde bu islemin ne kadar surede halloldugunu merak ediyorum. Durumum biraz acil. Cok tesekkurler.

E
      eeygee