• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Erdinc2020
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Erdinc2020

@Erdinc2020

2
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Erdinc2020 Takip etme Takip Et

Erdinc2020 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

@crazycells !
      Merhabalar,
      Size ekte Ankara Buyukelciliginden gonderilen mektubun resimlerini gonderiyorum. Biraz once elciligin web sitesinden bu mektubu ekleyerek soru sordum. Birde size tekrardan sormak icin size de gonderiyorum. Burada esim ve cocuklarim icin Follow To Join yaziyor. Ama bu durumu nasil aktiflestirecegim bilmiyorum. Bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Tesekkurler, iyi calismalar diliyorum.
      Saygilarimla,

Your immigrant visa appointment_ANK2010772031_Original_001.jpg
      Your immigrant visa appointment_ANK2010772031_Original_002.jpg
      Your immigrant visa appointment_ANK2010772031_Original_003.jpg

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Erdinc2020
      Erdinc2020
    • RE: Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600)

Merhabalar,

Ben 10 gun once Amerikan Vatandasligi sertifikami aldim (N-400) ve simdi 16 yasindaki kizim icin N-600 formunu doldurup gondermek istiyorum. Ama sormak istedigim bir konu var. Basvuruyu uscis.gov web sitesinden kendi adima olusturdugum uyelik uzerinden mi yapacagim yoksa kizimin olusturdugu uyelik uzerinden (yine ben) basvuruyu yapacagim? Bilgi verirseniz cok sevinirim.
      Tesekkurler...

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      Erdinc2020
      Erdinc2020

Erdinc2020 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600)

Merhabalar,

Ben 10 gun once Amerikan Vatandasligi sertifikami aldim (N-400) ve simdi 16 yasindaki kizim icin N-600 formunu doldurup gondermek istiyorum. Ama sormak istedigim bir konu var. Basvuruyu uscis.gov web sitesinden kendi adima olusturdugum uyelik uzerinden mi yapacagim yoksa kizimin olusturdugu uyelik uzerinden (yine ben) basvuruyu yapacagim? Bilgi verirseniz cok sevinirim.
      Tesekkurler...

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      Erdinc2020
      Erdinc2020

@crazycells !
      Merhabalar,
      Size ekte Ankara Buyukelciliginden gonderilen mektubun resimlerini gonderiyorum. Biraz once elciligin web sitesinden bu mektubu ekleyerek soru sordum. Birde size tekrardan sormak icin size de gonderiyorum. Burada esim ve cocuklarim icin Follow To Join yaziyor. Ama bu durumu nasil aktiflestirecegim bilmiyorum. Bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Tesekkurler, iyi calismalar diliyorum.
      Saygilarimla,

Your immigrant visa appointment_ANK2010772031_Original_001.jpg
      Your immigrant visa appointment_ANK2010772031_Original_002.jpg
      Your immigrant visa appointment_ANK2010772031_Original_003.jpg

Erdinc2020
      Erdinc2020

Merhabalar,

Agbim amerikan vatandasi ve benim ve ailem icin Green Card a muracat etti. Yaklasik 13 yil gectikten sonra cikti. Ilk etapta once ben Amerika ya geldim. Esim ve cocuklarim daha sonra gelecekler. Bunun icinde agbim onlarin haklarinin donduruldugunu soyledi. Ben 2017 yilinda ilk defa Amerika ya giris yaptim. Halen Amerika da yasiyorum ve calisiyorum. Ama esim ve cocuklarim Turkiye de yasiyorlar. Onlarin Green Card haklari sakli ve gecerli ise bunu nasil aktiflestirebilirim? Yani onlarin buraya kisa surede gelebilmeleri icin ne yapmaliyim? Ayrica 2017 yilina ait Ankara daki Amerikan Buyukelciligindan gelen mailde benim icin mulakat tarihi ve saati belirtiliyor ama esim ve cocuklarim icin sadece muracata gelecekleri zaman yanlarinda getirmeleri istenen belgeler belirtilmis. Eger bilgi verecek birisi olursa bendeki maili ona da yonlendirebilirim. Yukarida belirttigim konuda nasil bir yol izlemeliyim? Iyi gunler diliyorum.

Erdinc2020
      Erdinc2020