Merhaba nisanli vizesi k2 ile amerikaya gelip amerikan vatandasi ile evlendim greencard aldim evliliğimiz yeni oldugu için 2 senelik verdiler durumumuz iyi esim bakanlikta yonetici . Sorum su turkiyede oglum var 1999 dogumlu onu yanima en hizli sekilde hangi vize ile alabilirim. Tesekkurler
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Burcu Kulahci
@Burcu Kulahci
Burcu Kulahci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Burcu Kulahci tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Teşekkürler bi sorum daha olacak esim uzerinden vize basvurusu yapabiliyormuyuz amerikan vatandasi olmasi benim durumumdan daha iyi mi olur .
-
Merhaba nisanli vizesi k2 ile amerikaya gelip amerikan vatandasi ile evlendim greencard aldim evliliğimiz yeni oldugu için 2 senelik verdiler durumumuz iyi esim bakanlikta yonetici . Sorum su turkiyede oglum var 1999 dogumlu onu yanima en hizli sekilde hangi vize ile alabilirim. Tesekkurler