• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. poyrazasya
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

poyrazasya

@poyrazasya

0
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

poyrazasya Takip etme Takip Et

poyrazasya tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

@crazycells processing premium diye birşey duydum . Dosyalara 15 gün içinde cevap geliyormuş ekstra ücret ödersek . Bu I-130 formları içinde geçerli mi ? Bilginiz var mı ?

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      poyrazasya
      poyrazasya
    • RE: Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ?

@crazycells merhaba kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum . Nasıl yapabilirim acaba ?

Yeşilkart Forum'a Özel içinde yayımlandı
      poyrazasya
      poyrazasya
    • RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

Merhabalar . Ben Ekim’in 22 sinde Amerikan vatandaşlığı için form dolduracağım . 5 yılım dolmuş olacak . Benim bir sorum var . Ben geçen sene Türkiye’de evlendim. Eşim şu an Türkiye’de . Yanıma gelebilmesi için eş vizesine başvurdum . Süreç hale devam etmekte . Şimdi Amerikan vatandaşlığı için form doldururken evlilik sertifikamı göndermem gerekir mi ? Yani eşim şu an Türkiye’de burda değil o yüzden göndermek gerekli mi yoksa göndermemeli miyim ? Gönderirsem veya göndermezsem bizim diğer başvurduğumuz eş vizesini iyi yada kötü etkiler mi ?

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      poyrazasya
      poyrazasya
    • RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

Merhabalar . 2019 Aralık ayında I-130 formu gönderdim eşim için . Receipt date is December 13 , 2019 olduğuna dair bu mektubu aldık o zaman o kadar . 9 ay oldu I-130 formu göndereli hala daha başka bir haber gelmedi bize . Ne bir evrak istediler ne başka birşey . Bu normal mi ? Eşim Türkiye de ben Amerikadayım . I-130 formunun tahmini sonuçlanması ne kadar sürüyor ? Ve I-130 formunu NvC ye gönderdikten sonra diğer green Kard başvurusu hastane randevusu konsolosluk görüşmesi falan bu işler tahmini ne kadar sürüyor ? Sizce eşim ne zaman yanıma gelecek ? Lütfen biri yardım etsin biri yazsın çıldırmak üzereyim 😭

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      poyrazasya
      poyrazasya
    • RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

Merhabalar Ben green card sahibiyim. Eşim Türkiye de yaşıyor . 10 Aralık 2019 yani 3 gün önce I-130 formunu uscis centera gönderdik . Sizce eşimin yanıma gelmesi ne kadar bir zamanı bulur ? tahminleriniz nelerdir ?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      poyrazasya
      poyrazasya