arkadaşlar dün gece 2 ye kadar denedim olmadı bugünde 10:30 dan veri deniyorum. fotoğrafın kb si falan değil yoğunluktan olmuyor. deneyin biraz rahatlamış gibi eşim içinde kendim içinde yaptım aralarında bir 10-15 dk oynadı. bilginiz olsun geri ileri yapın.
erkancelik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar herkese Avukat Remzi beyin videosunda İranlıların greencard görüşmeleri için Abu Dhabi'ye yönlendirildiğini duydum. Bu doğrumudur acaba doğruysa Ankarayı belki biraz rahatlatır ve sıra gelme olanağı sağlanır. Bilgisi olan var mıdır ? Saygılar.
erkancelik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
geçen senenin Ankara verilerine baktığımda gördüğüm kadarıyla Ankara iyi başladı gibi duruyor. 3klar Mayıs ayında mülakat alırken şimdi Kasımda var. Bizlere de sıra gelir mi ne dersiniz ?
-
Selamlar herkese Avukat Remzi beyin videosunda İranlıların greencard görüşmeleri için Abu Dhabi'ye yönlendirildiğini duydum. Bu doğrumudur acaba doğruysa Ankarayı belki biraz rahatlatır ve sıra gelme olanağı sağlanır. Bilgisi olan var mıdır ? Saygılar.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
arkadaşlar selamlar herkese
bu sene şans bize de güldü. Yalnız forumda birkaç kişi taşımaktan bahsetmiş benim case number da biraz yüksek bu durumda sıra gelmeme durumu olabilir mi ? -
arkadaşlar dün gece 2 ye kadar denedim olmadı bugünde 10:30 dan veri deniyorum. fotoğrafın kb si falan değil yoğunluktan olmuyor. deneyin biraz rahatlamış gibi eşim içinde kendim içinde yaptım aralarında bir 10-15 dk oynadı. bilginiz olsun geri ileri yapın.
-
selamlar
bende başvuru yapmaya çalışıyorum ama sürekli sayfa yüklemedi hatası alıyorum. Yarın kaça kadar devam edecek başvurular bilgisi olan var mı ?