• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. goxelb
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

goxelb

@goxelb

1
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

goxelb Takip etme Takip Et

goxelb tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@ATS16 Full kesintisizi iadeli bilet aldım. Ayrıca otellerimi de tamamen iptal edilebilir olarak aldım. Yoksa büyük risk zaten gerek yok. Ama almak ve alındığının bilinmesi belki karşı tarafta dönüşe kanıt olarak değerlendirilmesi anlamında belki elimi kuvvetlendirir. Bilmiyoruz ki ne dşünüyorlar. Tüm tuşlara basıyoruz işte. Ama bence en önemlisi olursa olur olmazsa da kendileri bilir psikolojisi ile görüşmeye gitmek.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      G
      goxelb

goxelb tarafından gönderilen son iletiler

@ATS16 Full kesintisizi iadeli bilet aldım. Ayrıca otellerimi de tamamen iptal edilebilir olarak aldım. Yoksa büyük risk zaten gerek yok. Ama almak ve alındığının bilinmesi belki karşı tarafta dönüşe kanıt olarak değerlendirilmesi anlamında belki elimi kuvvetlendirir. Bilmiyoruz ki ne dşünüyorlar. Tüm tuşlara basıyoruz işte. Ama bence en önemlisi olursa olur olmazsa da kendileri bilir psikolojisi ile görüşmeye gitmek.

G
      goxelb

@ATS16 Teşekkürler. Uçak biletlerimiz şuan alındı gidiş ve dönüş olarak sanırım zaten en büyük kanıt bu. Ayrıca 14 günlük seyahatin otellerinden kaç gece nerede kalacağımıza kadar herşey planlı. Bir de ben 20 den fazla ülkeye gittim son 15 yılda. Ama tabi belli olmuyor o an kişinin insiyatifine kalıyorsunuz sanırım. Şirketim var burda benim ve 49 yaşındayım gidip dönmeyim desem yapardım heralde.

Benim asıl merak ettiğim benim gibi 10 yıllık vize alıp ardından 3-4 yıl geçip tekrar başvuranlar illa ki vardır zorlanmışlar mı yoksa kolay mı veriyorlar hiç almayan birine göre onu merak ettim.

G
      goxelb
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

2014 te eşimin ve oğlumun vizesi bitti benimde 2012 de bitti. + kez ben gittim geldim ailecek de bir kez gittik geldik. Ama yenileme olduğunu ben bilmiyordum. şimdi tekrar randevu aldık ve tekrar vizeye başvurduk görüşmeye gideceğiz. Acaba daha önce vizesi olup da tekrar uzatmaya gidenlerin deneyimleri ne oldu ? kolay bir şekilde alınıyor mu yoksa sıfırdan vize almak gibi mi oluyor ? Sonuçta gidildi ve dönüldü bir çok kez.

G
      goxelb

2014 te eşimin ve oğlumun vizesi bitti benimde 2012 de bitti. + kez ben gittim geldim ailecek de bir kez gittik geldik. Ama yenileme olduğunu ben bilmiyordum. şimdi tekrar randevu aldık ve tekrar vizeye başvurduk görüşmeye gideceğiz. Acaba daha önce vizesi olup da tekrar uzatmaya gidenlerin deneyimleri ne oldu ? kolay bir şekilde alınıyor mu yoksa sıfırdan vize almak gibi mi oluyor ? Sonuçta gidildi ve dönüldü bir çok kez.

G
      goxelb