@mesut57 Çok sağ olun, inşallah açılırde hepimiz vizrlerimize kavuşuruz.
Osman 4 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Osman 4 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@mesut57 Çok sağ olun, inşallah açılırde hepimiz vizrlerimize kavuşuruz.
-
İyi geceler arkadaşlar. 4 martta Mülakata 5 kişilik aile ile girmiştik. Adli sicil belgem arşivli olmadığı için 221g eksik belge işaretleyip vermişti. Eksik belgeyi UPS ile yolladım. Bugün chek statusa baktığımda hepimizde Refused olarak gözüküyor. Ama son dosya güncelleme tarihi 13 mart duruyor. Bu demekki eksik belgemi alıp dosyama eklemişler. Ama hepimizde Refuzed olarak duruyor. Şimdi bu Red edildi anlamınamı geliyor? Çok üzüldük, bilen varsa yazarsa seviniriz, teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Her kese iyi akşamlar. Öncelikle paylaştığınız bilgiler için her keşe çok teşekkür ederim. Bizde dün 7.30 da mülakata girdik ( 3 çocuk eşim ve ben ). Benim Adli sicil belgem arşivli olmadığı için 221g denilen sarı kağıta Police Certificate kısmını işaretleyip eksik belge deyip verdi. Arşivli Adli Sicil belgenizi posta ile bize gönderin dedi. Zaten şu an vize basılmıyor haberleri takip edin dedi ve pasaportları geri verdi. Her keşe verilen Pause yazılı sarı kağidi bize vermedi. Bügün Arşivli Sicil kaydımi UPS ile gönderdim. Şimdi takıldığım konu şu biz mülakattan olumlu geçtikmi, yokmu ( çünkü o Pause yazılı olan sarı kağidi bize vermediler). Yada gönderdiğim evrağı Büyükelçiliik teslim aldıktan sonramı bana bir mail gelecek, mülakatınız olumlu tamamlandı diye?