• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. aracienes
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

aracienes

@aracienes

0
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

aracienes Takip etme Takip Et

aracienes tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

Ben artık her gün aramaktan ve yazmaktan bunaldigim için Orhan Bey'in dediği şekilde yaptım aynı ds 160 formlarını kabul etti yeniden form doldurmadim, ödemede de sorun çıkmadı 5 Mayıs'a randevu alabildim. Bakalım gittiğimde inşallah farklı bir sorun cikmaz

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      A
      aracienes

Merhabalar teşekkür ederim öncelikle cevabınız için, ds 160 formlarını randevudan geri çevrildikten sonra eve gelip submit ettik. Çağrı merkezi hatanın kaynağı olarak eşinizin mrv ücreti görünmüyor o nedenle böyle bir hata alıyorsunuz dedi. Önerileriniz geçerli mi bu durumda da? Ben de başvuruyu kapat yapmadan çok çözüleceğini düşünmüyorum ne yazıkki ama yeniden ücret ödeme riskinden dolayı cesaret edemedim, çağrı merkezi de tıklamayın oraya dedi özellikle

A
      aracienes
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Maalesef henüz randevu alamadık ama bugün en azından sorunun kaynağını söylediler. Eşimin ödemesi tekrar düşmemiş sisteme o nedenle randevu almama izin vermiyormuş. Teknik ekibe ilettiklerini söylediler ama maalesef durum 29 Ocaktan beri değişmedi. Eğer çift olarak vs başvurduysanız sizin de sorun bu nedenle olabilir.

A
      aracienes

@orhanozbekk Merhabalar, 29 Ocakta eşimle birlikte B1B2 vizesi için İstanbulda randevumuz mevcuttu ancak ds160 formlarını submit etmediğimiz için randevumuz orada iptal edildi ve 24 saat sonra takip planlaması kısmından yeni randevu alabileceğimiz söylendi. 12 gün geçti talep de açtım profilim üzerinden ama asla bir düzelme yok, takip planlama kısmında devamlı hata alıyorum. Artık çözülmezse başvuruyu kapat ve yeni başvuru başlata tıklarsam ödemem yanar mı, yeni ds160 mı doldurmam gerekir ve yine teknik bir sorun olur mu emin olamadığımdan beklemedeyim. Sizce nasıl ilerlemeliyim![alt metni](Ekran görüntüsü 2026-02-11 075601.jpg görsel url)

A
      aracienes
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba, 29 Ocak günü İstanbulda b1b2 turist vizesi başvuruma gittim ve pasaport kontrolde ds 160 formuma ulaşılamadı. Sonradan submit edip confirmation işlemi yapmadığımı öğrendim. Elime bu nedenle randevumun iptal edildiğini ve en az 24 saat sonra ek ücret ödemeden yeniden randevu oluşturabileceğim yazan bir evrak verdiler. 24 saati aşmasına rağmen randevu sisteminde takip planlaması kısmında hata veriyor. Başvuruları kapat ve yeni başvuru başlat kısmına girmemem gerektiğini düşünüyorum. Bilgi ve yardım gelirse çok sevinirim.

A
      aracienes