Merhaba, vize randevumu yaklaşık 10 ay önce aldım ve bu süreçte başvurduğum pasaportta boş sayfa kalmadığı için yeni bir pasaport aldım, Vize Birimiyle görüşmeme istinaden mevcut randevumu iptal edip bu yeni pasaport bilgileri ile yeni bir DS-160 doldurdum, feedback'ten profilimdeki pasaport bilgilerinin güncellenmesini talep ettim fakat 3 hafta geçmesine rağmen Escalate to Post durumunda kaldı ve bilgileri bir türlü güncellemiyorlar. Eski pasaport ve yeni DS-160 numaram ile randevu alıp görüşmeye gitmem durumunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Ailecek aynı gün ve saate randevu aldığımız ve şehir dışından seyahat edeceğimiz için pek bir vaktim kalmadı acil bir şekilde yeni DS-160 ile randevu almam gerekli. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Bugra Oncul tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı