@tgyov Evet bugün ayrı mail ile iletmişler ama UPS’de takip et dediğimde çalışmıyor, sanırsam 28-29 ekim tatil dolayısıyla
Veysel Saltanoğlu
@Veysel Saltanoğlu
Veysel Saltanoğlu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Selamlar, nasılsınız?
ABD vizem Cuma günü Ankara’dan onaylandı.
Bugün [email protected] adresinden bir e-posta aldım ve VFS üzerinden ödememi yaptım.
Pasaportumu İstanbul’dan teslim almak istedim ancak henüz ödeme onay maili ya da pasaport takip numarası gelmedi.Acaba bu durumda bir sorun olabilir mi?
Daha önce Ankara’dan başvuru yapıp İstanbul’dan teslim almak isteyen biri benzer bir durum yaşadı mı? Yada nasıl oldu sizde.. -
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Selamlar, nasılsınız?
ABD vizem Cuma günü Ankara’dan onaylandı.
Bugün [email protected] adresinden bir e-posta aldım ve VFS üzerinden ödememi yaptım.
Pasaportumu İstanbul’dan teslim almak istedim ancak henüz ödeme onay maili ya da pasaport takip numarası gelmedi.Acaba bu durumda bir sorun olabilir mi?
Daha önce Ankara’dan başvuru yapıp İstanbul’dan teslim almak isteyen biri benzer bir durum yaşadı mı? Yada nasıl oldu sizde..