• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. spain europe
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

spain europe

@spain europe

0
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

spain europe Takip etme Takip Et

spain europe tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

TS2023 special measure programının ilk başlatıldığı başvuru tarihi 29 mart 2023 ve son başvuru 25 eylul 2023 tarihiydi. Bu son başvuru daha sonra 03 ocak 2024 tarihine kadar uzatıldı. Bundan sonrada herhangi bir uzatma olmadı. Buna benzer special measure programları ukrayna sudan afgan gibi diger vatandaşlarada uygulandı ve onların halen 2026 tarihine kadar geçerli olacak şekilde uzatmalar yapıldı ve work permitlerini uzatma hakları sağlandı. Ve bu uzatmalar bitim tarihlerine yaklaşmadan çok öncesinden duyuruldu ve gerçekleşti. TS2023 için ise şimdiye kadar hiçbir gelişme uzatma kararı ile ilgili açıklama yok. Work permit gerçerlilik süreleride yakın zamanlarda sonlanmaya doğru gidiyor. Bu şekilde giderse kanada içinde halen bulunan ve work permit süreleri bitenler kanadadan çıkmak zorunda kalır.

Kanada içinde yayımlandı
      spain europe
      spain europe
    • RE: TS2023-OWP ile kanada'da (pr) kalıcı oturum alma yolları

TS2023 ile work permit alan ve bunun akabinde PR kalıcı oturum alan var mı ? Benim çevremde tanıdıklarımda yok. Express entry puanları bu kadar yüksek durumdayken PR alanlarıda tebrik ediyorum. Göçmenlik tarihinin en yüksek puanları neredeyse.

Kanada içinde yayımlandı
      spain europe
      spain europe

spain europe tarafından gönderilen son iletiler

• RE: TS2023-OWP ile kanada'da (pr) kalıcı oturum alma yolları

TS2023 ile work permit alan ve bunun akabinde PR kalıcı oturum alan var mı ? Benim çevremde tanıdıklarımda yok. Express entry puanları bu kadar yüksek durumdayken PR alanlarıda tebrik ediyorum. Göçmenlik tarihinin en yüksek puanları neredeyse.

Kanada içinde yayımlandı
      spain europe
      spain europe
    • RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

TS2023 special measure programının ilk başlatıldığı başvuru tarihi 29 mart 2023 ve son başvuru 25 eylul 2023 tarihiydi. Bu son başvuru daha sonra 03 ocak 2024 tarihine kadar uzatıldı. Bundan sonrada herhangi bir uzatma olmadı. Buna benzer special measure programları ukrayna sudan afgan gibi diger vatandaşlarada uygulandı ve onların halen 2026 tarihine kadar geçerli olacak şekilde uzatmalar yapıldı ve work permitlerini uzatma hakları sağlandı. Ve bu uzatmalar bitim tarihlerine yaklaşmadan çok öncesinden duyuruldu ve gerçekleşti. TS2023 için ise şimdiye kadar hiçbir gelişme uzatma kararı ile ilgili açıklama yok. Work permit gerçerlilik süreleride yakın zamanlarda sonlanmaya doğru gidiyor. Bu şekilde giderse kanada içinde halen bulunan ve work permit süreleri bitenler kanadadan çıkmak zorunda kalır.

Kanada içinde yayımlandı
      spain europe
      spain europe