• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. özlem öztan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

özlem öztan

@özlem öztan

-1
    İtibar
    20
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

özlem öztan Takip etme Takip Et

özlem öztan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaşlar mülakatta eşimin boşanma belgesinin orijinali istediler ama posta yolu ile Anlkara ‘ya nasıl gönderebilirim bilgisi olan var mı? Verdikleri eksik belge kâğıdındaki linkte sadece konsolosluk adresi yazıyor ama Ankara’daki bir kargo şirketine göndermem gerektiğini duymuştum sanki mülakat sırasında.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      özlem öztan
      özlem öztan

özlem öztan tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@ceen merhaba bende de aynısı fakat herhangi bir kargo ile mi göndereceğim direkt adreslerine? İçinde pasaport da olacak çünkü.Her kargo firmasını kabul ediyorlar mı binaya bilmiyorum.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      özlem öztan
      özlem öztan
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar görüşmede eşimin boşanma kâğıdının orijinali eksik olduğu için pasaportumla birlikte bu kâğıdı Ankara’ya göndermem gerekiyor ama verdikleri kâğıtta herhangi bir kargo şirketi bilgisi yok.Mülakatta Ankara da bir kargo firmasına gönderilmesi gerekiyor diye duymuştum sanki.Bilgisi olan var mı acaba?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      özlem öztan
      özlem öztan
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaşlar mülakatta eşimin boşanma belgesinin orijinali istediler ama posta yolu ile Anlkara ‘ya nasıl gönderebilirim bilgisi olan var mı? Verdikleri eksik belge kâğıdındaki linkte sadece konsolosluk adresi yazıyor ama Ankara’daki bir kargo şirketine göndermem gerektiğini duymuştum sanki mülakat sırasında.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      özlem öztan
      özlem öztan