Arkadaşlar mülakatta eşimin boşanma belgesinin orijinali istediler ama posta yolu ile Anlkara ‘ya nasıl gönderebilirim bilgisi olan var mı? Verdikleri eksik belge kâğıdındaki linkte sadece konsolosluk adresi yazıyor ama Ankara’daki bir kargo şirketine göndermem gerektiğini duymuştum sanki mülakat sırasında.
özlem öztan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
özlem öztan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@ceen merhaba bende de aynısı fakat herhangi bir kargo ile mi göndereceğim direkt adreslerine? İçinde pasaport da olacak çünkü.Her kargo firmasını kabul ediyorlar mı binaya bilmiyorum.
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaşlar görüşmede eşimin boşanma kâğıdının orijinali eksik olduğu için pasaportumla birlikte bu kâğıdı Ankara’ya göndermem gerekiyor ama verdikleri kâğıtta herhangi bir kargo şirketi bilgisi yok.Mülakatta Ankara da bir kargo firmasına gönderilmesi gerekiyor diye duymuştum sanki.Bilgisi olan var mı acaba?
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar mülakatta eşimin boşanma belgesinin orijinali istediler ama posta yolu ile Anlkara ‘ya nasıl gönderebilirim bilgisi olan var mı? Verdikleri eksik belge kâğıdındaki linkte sadece konsolosluk adresi yazıyor ama Ankara’daki bir kargo şirketine göndermem gerektiğini duymuştum sanki mülakat sırasında.