• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. travellerrr
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

travellerrr

@travellerrr

2
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

travellerrr Takip etme Takip Et

travellerrr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Merhabalar.
      Vizem 3 ay önce bitti. Mülakatsız vize başvurusu yapmak istiyorum. Biraz önce Ds160 formunu doldurdum. Vize ücretini ödedim. Randevu ekranı çıktı 9Nisan a randevu aldım. Belge teslimat bilgileri çıktı teslimat bilgisi olarak istanbulda bir ups bürosunu seçtim.

Çıkan sayfada interview waiver yazıyor. Sanırım başvurum mülakatsız olarak ilerleyecek. Ben randevumu 9 Nisan öğleden önce 11.31 e aldım. Bu aldığım tarih evraklarımı teslim edeceğim tarih mi? En son kaça kadar teslim etmem gerekiyor ya da tam olarak yazan saatte mi orada olmam gerekiyor.? Teslim ederken Ups ye gidip bir belge ya da numara ibraz etmemiz gerekiyor mu? Okuduğum kadarıyla bazılarında teslimde sıkıntı çıkmış evrağı almamışlar böyle bir durum neden kaynaklanır?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      T
      travellerrr

travellerrr tarafından gönderilen son iletiler

Acil lütfen. Ups e hangi kodla evraklarımı teslim etmem gerekiyor? Ups i aradım 6 haneli bir kod diyor bende öyle bir kod yok ödeme sayfasında uid numaram var. Ne gerekli acil yardım lütfen Perşembe günü evrakları teslim etmem gerekiyor.

T
      travellerrr

Merhabalar.
      Vizem 3 ay önce bitti. Mülakatsız vize başvurusu yapmak istiyorum. Biraz önce Ds160 formunu doldurdum. Vize ücretini ödedim. Randevu ekranı çıktı 9Nisan a randevu aldım. Belge teslimat bilgileri çıktı teslimat bilgisi olarak istanbulda bir ups bürosunu seçtim.

Çıkan sayfada interview waiver yazıyor. Sanırım başvurum mülakatsız olarak ilerleyecek. Ben randevumu 9 Nisan öğleden önce 11.31 e aldım. Bu aldığım tarih evraklarımı teslim edeceğim tarih mi? En son kaça kadar teslim etmem gerekiyor ya da tam olarak yazan saatte mi orada olmam gerekiyor.? Teslim ederken Ups ye gidip bir belge ya da numara ibraz etmemiz gerekiyor mu? Okuduğum kadarıyla bazılarında teslimde sıkıntı çıkmış evrağı almamışlar böyle bir durum neden kaynaklanır?

T
      travellerrr
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhabalar.

T
      travellerrr