• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mertturkkan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mertturkkan

@mertturkkan

2
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mertturkkan Takip etme Takip Et

mertturkkan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2020 bekleme odası

Herkese merhaba, yeni üyeyim ve yazılanların hepimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. 2020 talihlisiyim.
      Ds260ı henüz doldurmadim ve birkaç gün önce Kcc den hatırlatma maili aldım. Mailin bir bölümünde yazan
      "All documents not in English, or in the official language of the country in which the application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate."

Bölümden anladığım ingilizce harici dildeki belgelerin İngilizceye çevrilmesi gerektiği yazıyor.

E-devletten yalnızca adli sicil kaydının ingilizcesini bulmak mümkün.

Diğerlerinin Nereden temin edileceği konusunda yardımcı olur musunuz?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      mertturkkan
      mertturkkan

Merhabalar,
      Ben ds260 formunu 28 Ekim'de submit ettim. Evraklar için talep maili beklemem gerekir mi yoksa herhangi bir zamanda yollayabilir miyim? Bu 3-6 hafta süresi formu yolladıktan sonra evrak talep maili geliş süresi mı yoksa yolladığımız evrakların onay maili süresi mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

mertturkkan
      mertturkkan

mertturkkan tarafından gönderilen son iletiler

Merhabalar,
      Ben ds260 formunu 28 Ekim'de submit ettim. Evraklar için talep maili beklemem gerekir mi yoksa herhangi bir zamanda yollayabilir miyim? Bu 3-6 hafta süresi formu yolladıktan sonra evrak talep maili geliş süresi mı yoksa yolladığımız evrakların onay maili süresi mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

mertturkkan
      mertturkkan

Herkese merhaba, yeni üyeyim ve yazılanların hepimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. 2020 talihlisiyim.
      Ds260ı henüz doldurmadim ve birkaç gün önce Kcc den hatırlatma maili aldım. Mailin bir bölümünde yazan
      "All documents not in English, or in the official language of the country in which the application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate."

Bölümden anladığım ingilizce harici dildeki belgelerin İngilizceye çevrilmesi gerektiği yazıyor.

E-devletten yalnızca adli sicil kaydının ingilizcesini bulmak mümkün.

Diğerlerinin Nereden temin edileceği konusunda yardımcı olur musunuz?

mertturkkan
      mertturkkan