• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. subhan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 18
    • En İyi 11
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

subhan

@subhan

26
    İtibar
    407
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

subhan Takip etme Takip Et

subhan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri

Merhaba herkese.
      Dvcharts sitesine bakıyorum, chart'de (Türkçesini bilmiyorum, çizelge galiba) hole yüzdesi var. EU için cn 39-40 binlerde %92 olarak görünüyor. Bu neyi belirtiyor? Boş dosyalar her halde. Eğer öyleyse, mart için (ilk 6 ay) yaklaşık %50 dolu dosya cut off olmuş. Eğer bu şekilde devam ederse, Eylül'de en az 37 bin current olacaktır. Geriye kalan 200-300 dosya da current olur her halde.
      Nisan-mayıs cut offları biraz can sıkıcı. O da 14 bin dolu dosya olması gerektiğine karşın (yaklaşık 21 bin dolu dosyanın 2/3 kısmı), 12.5 bin dolu dosya var. Yani ortalamayı çok düşürmemiş. İlk 8 ay ortalaması ile devam ederse, 34 binler current olur. 34 bin sonrası 1000 dolu dosya var yaklaşık. Onu da current yapabilirler.

Evet biliyorum, bu hesaplar daha öncekilere benzer sonuçlar verdi. Ancak yine de paylaşmak istedim. Farklı yorumları okumak zevkli oluyor 🙂

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      subhan
    • RE: Amerika Hayallerimizde neler var? Nasıl bir yaşam hayal ediyoruz? Sınır yok yazın yeter.

Benim hayallerim daha çok teknolojik 🙂
      Örneğin, üzerimde kağıt para ve ya banka kartı olmadan dışarı çıka bilmek. Samsung/Google/Apple pay kullanmak. Hatta katlanabilir ekranlar yeni cihaz doğuracak gibi, katlanabilir telefon-saat. İlk örneği duyuruldu bile, Nubia Alpha. 2019 sonu US için satışta olacak. Kolumda sadece saat ile telefonsuz, cüzdansız bir gün geçirmek. Tabi kablosuz kulaklık olmalı, o kadar da değil 🙂
      Google'ın US için sunduğu tüm servisleri VPN olmadan kullanabilmek. Bazen VPN olsa bile kullanamıyoruz, Google Feed gibi. Online alışverişin 2 güne ulaşması. İstediğin elektronik cihazı gümrüğe takılmak korkusu olmadan alabilmek ve s.

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      S
      subhan
    • RE: DV2020 Sonuç Odası

@justice aynen bu şekil yaptılar bize 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      subhan
    • RE: Amerika'da Kurban Bayramı ve Kurban Kesmek

Bence başka bir yere göç eden birisi kendi kültüründen kopmamalı. Evet, gittiği ülkenin kültürünü benimsemeli, ona uymalı. Tamamen kendi kültürüne bağlı kalmamalı. Yoksa zorluk çeker. Ama tamamen de kendi kültüründen kopamaz. Alışkanlık var çünkü. Bence kopmamalı da. Dv programı da kültür çeşitliliği için uygulanmıyor mu zaten?

Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      S
      subhan
    • RE: DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)

Dv2018 ds-260 doldurma oranı 2017-den fazla. Bence 2019 da 2018in kaderini yaşamasın diye çekilişi daha az kişiye bildirdiler. Eğer ds-260 beklendiği gibi çok doldurulmazsa, 2ci çekiliş (ve ya ilk çekilişin bazı açıklanmayan numaraları) açıklanacak. Benim şahsi fikrim bu yönde.

S
      subhan
    • RE: DV2019 bekleme odası

Bence eşlerin ikisine de çıkması adaletsizlik değil. Neticede verilen vize sayısı case ile değil, kişi sayısı ile verilir. Her iki eş kendi case numarası ile sürece devam ederse, bir birinden asılı olmuyorlar. Biri red alırsa, diğerine etkisi olmuyor. Ayrıca büyük ihtimalle ayrı ayrı değil, aynı anda gitmek için hangisinin case düşük ise, onunla sürece devam edeceklerdir. Bu durumda diğer case hole (boş case) olacaktır. Yani diğerlerine sıra gelmemesine bir etkisi olmayacak. Sadece çekiliş çıkmayan birinin hakkı yenmiş gibi görüle bilir. Bu durumda da hole olmayacağı için çekiliş çıkan birisine sıra gelmeyecek, onun hakkı yenmiş olacak. O yüzden hak yenmek değil de, kader diyelim.

S
      subhan

@likable DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:

Case no 25XXX’in üzerinde denk gelmedim ve az kazanan var sanki 3500 kişi değilde 1000 kişinin Romantizmini yaşıyorlar 😋😁

İşte umutlanmaya bir sebep daha. Bu çekilişle az kişiyi açıkladılar. 2ci çekiliş ve ya çekilişin devamını açıklama yolda 🙂

S
      subhan

An itibariyle son 100 saate girmiş bulunuyoruz. Artık sayılı günler değil, saatler kaldı.

S
      subhan

@rasul1995 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Green Card bir çıksın, bir Amerika'ya gideyim valla, neler neler yapıcam ya. bir bilseniz 🙂 abi düşünsene araba ucuz. modern ve zeki insanlar. Evler tek tasarım. yobaz insanlar da var ama çok az. her yer yabancı. 100.000 kaynaklı vikipedi yerine ingilizce 5 milyar kaynaklı vikipedi'den araştırırsın bildiğini. tüm sitelere full vpnsiz girebiliyorsun. telefon çekmeme diye bir şey yok. apple bilgisayar 1000 dolar, apple iphone x 1000 dolar mesela. çok avantajlı ya. istediğin işi yapabiliyorsun. fırsatlar ülkesi. bence green cardı kötüleyelim. başvurmasın kimse. herkesi caydıralım. İdris usta falan çok reklamını yapıyor Amerika'nın. Türkiye'yi kötülediğinden millet yükleniyor.

Hemen hemen tüm servislerin ilk Amerikaya gelmesinden dolayı, bazı servisleri kullanmak için VPN kullanmaya mecbur oluyoruz. VPN olmadan ve ilk kullanan olmak daha çekici geliyor 🙂

S
      subhan
      1. başvurum ve çıkmadı. İlk seneki heyecan yoktu ama kontrol ettiğimde heyecandan ellerim titremedi değil 🙂 ama geçen seneki gibi hayal kırıklığı yok en azından
      S
      subhan

subhan tarafından gönderilen son iletiler

@justice aynen bu şekil yaptılar bize 🙂

S
      subhan
      1. başvurum ve çıkmadı. İlk seneki heyecan yoktu ama kontrol ettiğimde heyecandan ellerim titremedi değil 🙂 ama geçen seneki gibi hayal kırıklığı yok en azından
      S
      subhan

CN yüksek olmasının sebebi bence kıtalara ayırmamaları. Mesela diyelim EU bölgesi için 40000 case olacaksa, EU40000de biterdi. Afrika da AF50000de falan. Ama bu sene karışık vermiş olmalılar. Hem EU hem AF 0001den 90000e kadar gidiyor. Şu an için EU55000 numarasının başka mantıklı açıklaması yok bence. EU kotasını da artırmış olabilirler gerçi.

S
      subhan
    • RE: Amerika Hayallerimizde neler var? Nasıl bir yaşam hayal ediyoruz? Sınır yok yazın yeter.

Benim hayallerim daha çok teknolojik 🙂
      Örneğin, üzerimde kağıt para ve ya banka kartı olmadan dışarı çıka bilmek. Samsung/Google/Apple pay kullanmak. Hatta katlanabilir ekranlar yeni cihaz doğuracak gibi, katlanabilir telefon-saat. İlk örneği duyuruldu bile, Nubia Alpha. 2019 sonu US için satışta olacak. Kolumda sadece saat ile telefonsuz, cüzdansız bir gün geçirmek. Tabi kablosuz kulaklık olmalı, o kadar da değil 🙂
      Google'ın US için sunduğu tüm servisleri VPN olmadan kullanabilmek. Bazen VPN olsa bile kullanamıyoruz, Google Feed gibi. Online alışverişin 2 güne ulaşması. İstediğin elektronik cihazı gümrüğe takılmak korkusu olmadan alabilmek ve s.

S
      subhan
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba,

Benim eğitim durumum master terk. Ama bunu belge ile kanıtlamam çok zor. Bu durumda hangisini seçmeliyim? Geçen sene ne seçmiştim hatırlamıyorum.
      (6) University degree - üniversite diploması
      (7) Some graduate-level courses - yüksek lisans terk ya da yüksek lisans öğrencisi

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      S
      subhan

@likable DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:

Case no 25XXX’in üzerinde denk gelmedim ve az kazanan var sanki 3500 kişi değilde 1000 kişinin Romantizmini yaşıyorlar 😋😁

İşte umutlanmaya bir sebep daha. Bu çekilişle az kişiyi açıkladılar. 2ci çekiliş ve ya çekilişin devamını açıklama yolda 🙂

S
      subhan

Dv2018 ds-260 doldurma oranı 2017-den fazla. Bence 2019 da 2018in kaderini yaşamasın diye çekilişi daha az kişiye bildirdiler. Eğer ds-260 beklendiği gibi çok doldurulmazsa, 2ci çekiliş (ve ya ilk çekilişin bazı açıklanmayan numaraları) açıklanacak. Benim şahsi fikrim bu yönde.

S
      subhan

Günün şarkısı

S
      subhan

Acaba site yoğun olduğu için yanlış bilgi verebilir mi? Umutların tükenmesini kabullenemiyor insan 🙂

S
      subhan

Çıkmadı.

S
      subhan