14 Nisan 13:00'da Viyana'da mülakatımızın planlandığı mail geldi. Şimdi Viyana'dan mı gerekli evraklar ile ilgili mail bekleyeceğiz?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
E
Eray 1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Eray 1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar,
Ocak ayında yurtdışına 3 günlük seyahat gerçekleştirdim ve 14 Nisan'da mülakat randevum var. DS-206 formunu açtırıp Ocak ayında yurtdışına giriş çıkış yaptığımı eklemeli miyim? ve bunu nasıl yapabilirim? Desteklerinizi rica ederim. -
14 Nisan 13:00'da Viyana'da mülakatımızın planlandığı mail geldi. Şimdi Viyana'dan mı gerekli evraklar ile ilgili mail bekleyeceğiz?
-
Merhaba Arkadaşlar, Dosyamı Viyana'ya taşımak için KCC'ye mail ilettim ve benden orada olacağım fiziki bir adres iletmemi söylediler. Ancak yukarda okuduğum bazı arkadaşların postlarında dosyalarının taşındığı ve hatta mülakat tarihi aldığını görüyorum. Bir hata mı yapıyorum?