• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. pilotadayii
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    P
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

pilotadayii

@pilotadayii

2
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

pilotadayii Takip etme Takip Et

pilotadayii tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri

Merhaba. Amerika'da yatırım yoluyla vatandaşlık almak istiyoruz. Ne tür yatırımlar bu kapsamdadır? Örnek olarak şu an bize yatırım olarak çiftlik ve çiftlik evi önerildi. Minnesota eyaletinde 450.000 $ civarında bir çiftlik evi var önümüzde, ancak hem konum itibariyle hem de evin ve çiftliğin yapısı itibariyle bu miktarı hakettiğini düşünmüyorum. Ayrıca yatırımcı vizesi ve vatandaşlık alabilmek için asgari yatırım tutarının en az 500.000 $ olduğunu okumuştum. Bu bilgi yanlış mıdır?
      Bize böyle bir seçenek sunulmasının mantığını anlayamadım.

Sizce bu eyalette bu tutarda bir yatırım yapılması mantıklı mı?
      Çiftlik yatırımlarında proje kapsamında olan eyaletler hangileri?

Keza ileride elden çıkarmak istesek bu konuda da sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Birkaç gayrimenkul sitesi buldum, birkaç hoşuma giden gayrimenkul de buldum fakat sizlerden de iyi bir araştırma yapabilmem adına yönlendirmelerinizi ve iyi siteleri paylaşmanızı rica ediyorum. Bu konuda kapsamlı bilgisi olanlardan bilgi talep ediyorum.

Birkaç çalışan ve ailesi de daimi olarak Amerika'da kalacak, onlara da vize ve vatandaşlık başvurusu yapacağız. Çalışan da götürebilmek için hangi vize tipine başvurmak gerekir tüm bu sorularım için aydınlatmalarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.

Hayırlı günler.

Yatırımcı ve Tüccar Vizeleri (E1/E2) içinde yayımlandı
      P
      pilotadayii

@yapay-zeka çok teşekkür ederim inceleyeceğim

P
      pilotadayii

pilotadayii tarafından gönderilen son iletiler

@yapay-zeka çok teşekkür ederim inceleyeceğim

P
      pilotadayii

Merhaba. Amerika'da yatırım yoluyla vatandaşlık almak istiyoruz. Ne tür yatırımlar bu kapsamdadır? Örnek olarak şu an bize yatırım olarak çiftlik ve çiftlik evi önerildi. Minnesota eyaletinde 450.000 $ civarında bir çiftlik evi var önümüzde, ancak hem konum itibariyle hem de evin ve çiftliğin yapısı itibariyle bu miktarı hakettiğini düşünmüyorum. Ayrıca yatırımcı vizesi ve vatandaşlık alabilmek için asgari yatırım tutarının en az 500.000 $ olduğunu okumuştum. Bu bilgi yanlış mıdır?
      Bize böyle bir seçenek sunulmasının mantığını anlayamadım.

Sizce bu eyalette bu tutarda bir yatırım yapılması mantıklı mı?
      Çiftlik yatırımlarında proje kapsamında olan eyaletler hangileri?

Keza ileride elden çıkarmak istesek bu konuda da sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Birkaç gayrimenkul sitesi buldum, birkaç hoşuma giden gayrimenkul de buldum fakat sizlerden de iyi bir araştırma yapabilmem adına yönlendirmelerinizi ve iyi siteleri paylaşmanızı rica ediyorum. Bu konuda kapsamlı bilgisi olanlardan bilgi talep ediyorum.

Birkaç çalışan ve ailesi de daimi olarak Amerika'da kalacak, onlara da vize ve vatandaşlık başvurusu yapacağız. Çalışan da götürebilmek için hangi vize tipine başvurmak gerekir tüm bu sorularım için aydınlatmalarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.

Hayırlı günler.

P
      pilotadayii