başvurular ne zaman başlayacağına dair bilgi varmı bu hafta başlar dediler 3 haftadır başlamıyor ayın sonuna yaklaştık
Alperen Balta 0
@Alperen Balta 0
Alperen Balta 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
greencard başvuruları başladı mı ve ücret istiyorlar mı 1 dolar diye duyum aldım 40tl cok uygun bankadan dırekt cekıyor degıl mı
Alperen Balta 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
son durumla ilgili herhangi bir gelişme varmı resmi kurumlardan çünkü haberlerlerde denk gelmiyor acaba yapmayacaklar mı bu sene?
-
gc ile ilgili yeni haberler varmı iptal edilecek mi alınan karar acabA?
-
gc için fotoğraf çekildim ama 3 ay oldu daha açmadılar herhangi bir sıkıntı olur mu ki? ve ne zaman başlayacak yeni haberler var mı
-
arkadaşlar 3 ay geçti ama çekiliş başlamadı iptal mı ettiler yoksa ileri tarihe mi aldılar takvim vb varmı hiçbirşey anlayamıyorum 3 ay önce gc için fotoğraf çekildim süresi geçmez ve sıkıntı olmaz değil mi o fotoğrafın
-
greencard başvuruları şuan başladı mı ve ne zaman başlayacak bilgisi olan varmı 1 ay geçti hala başlamadı anlamadım ne zaman başlatacaklar neyi bekliyorlar şuan bilen varmı
-
başvurular ne zaman başlayacağına dair bilgi varmı bu hafta başlar dediler 3 haftadır başlamıyor ayın sonuna yaklaştık
-
başvurular başladı mı ya ne zaman başlayacak bu çarşambada geçti?
-
greencard başvuruları başladı mı ve ücret istiyorlar mı 1 dolar diye duyum aldım 40tl cok uygun bankadan dırekt cekıyor degıl mı
-
İyi akşamlar greencard başvuruları başladı mı sosyal medyada paylaşım göremedim normalde başladı diye haber yapılırdı bilgi alabilir miyim
-
RE: Ücretli Green Card Çekiliş Başvurusu (One Big Beautiful Bill Act - Mayıs 2025 Yasa Tasarısı)Gündem içinde yayımlandı
çok teşekkürler şuan pasaport hiçbirşey zorunluluğu yok değil mi pasaportuda yeniletmeyeceğim şimdilik