Merhaba.
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Sitede çok gezdim ama bir türlü bulamadım.
16 Temmuz'a 7 kişilik bir randevumuz var. Fakat eski sistemden alındı. 6 randevuyu yeni sisteme aktardık. Biri gözükmüyor bunun için case oluşturduk. Umarım olur.
Fakat asıl sorun şu ki DS-160 formlarını değiştiremiyoruz. Bu randevular 1.5 sene önce alındı ve eski sistemde değiştirme hakkı olduğu için önemsememiştik.
Konsolosluğa yazdım cevap alamadım. Telefonda da kimseye ulaşamadım. Yardımcı olabilecek kimse var mıdır? Biz ne yapacağız?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Mustafa Çoban
@Mustafa Çoban
Mustafa Çoban tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
Merhaba.
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Sitede çok gezdim ama bir türlü bulamadım.
16 Temmuz'a 7 kişilik bir randevumuz var. Fakat eski sistemden alındı. Yeni sisteme almaya başladık. Üçünü aldık, sonra aynı IP olduğu için sanırım engellendik. Başka bir ip'den devam edeceğiz. Fakat asıl sorun şu ki DS-160 formlarını değiştiremiyoruz.
Konsolosluğa yazdım cevap alamadım. Telefonda da bir yanıt alamadım. Yardımcı olabilecek kimse var mıdır? Biz ne yapacağız?