• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Gulcan Tptk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Gulcan Tptk

@Gulcan Tptk

5
    İtibar
    49
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Gulcan Tptk Takip etme Takip Et

Gulcan Tptk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Verdiğim adresteki kişi tanıdığımın tanıdığı ve güvenilir biri olduğunu söyledi ama yine de değiştirme gibi bir şansım var mı diye merak ettim. Olmadı başlangıçta o eyalete gidip kart elime geçtikten sonra aklımdaki eyaletlere giderim. Teşekkür ederim 🙏

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

@ATS16 AIS kaydını mülakat tarihine yakın zamanlarda yaparım diye düşündüğüm için sistemin değiştiği gözümden kaçmış. Ds260 onay sayfasını da bu şekilde çıkarmıştım ama içim rahat değildi. Belgeler konusunda da bu forumda yazılan bütün belgeleri çıkardım ama panik biri olduğum için hep yanlışlarmış gibi hissediyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ☺️

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

@ATS16 Umarım öyle olur. Tekrardan çok teşekkür ederim ☺️

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

@Movistar74 Teşekkür ederim

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

Gulcan Tptk tarafından gönderilen son iletiler

@brucewayne evet değiştirebilirsiniz ben de mülakat sırasında değiştirmiştim

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

@Movistar74 Teşekkür ederim

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

@ATS16 Verdiğim adresteki kişi tanıdığımın tanıdığı ve güvenilir biri olduğunu söyledi ama yine de değiştirme gibi bir şansım var mı diye merak ettim. Olmadı başlangıçta o eyalete gidip kart elime geçtikten sonra aklımdaki eyaletlere giderim. Teşekkür ederim 🙏

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

Merhaba, ds260 formunda adres kısmına en geç mülakata kadar adresi bulacağım gibisinden bir yazı yazmıştım ve mülakatta bulduğum adresi ordaki görevliye teslim ettim ama verdiğim adresteki eyalete değil de başka bir eyalete gitmek istiyorum. Sanırım ordaki havalimanında da adres değişikliği yapabiliyormuşuz. Adres değiştirmeyi öneriyor musunuz yoksa kart kaybolur vs mi diyorsunuz?

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

@ATS16 Umarım öyle olur. Tekrardan çok teşekkür ederim ☺️

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

@ATS16 AIS kaydını mülakat tarihine yakın zamanlarda yaparım diye düşündüğüm için sistemin değiştiği gözümden kaçmış. Ds260 onay sayfasını da bu şekilde çıkarmıştım ama içim rahat değildi. Belgeler konusunda da bu forumda yazılan bütün belgeleri çıkardım ama panik biri olduğum için hep yanlışlarmış gibi hissediyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ☺️

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk

Merhaba, Doğru başlık altında mı soracağım sorularımı bilmiyorum ama mülakat için belgelerimi hazırlarken kafama takılan birkaç soru var. Bu konularda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Öncelikle AIS kaydı yapmak için siteye giriş yaptığımda seçeneklerde Türkiye yok. Bunun nedeni ne acaba? İkinci olarak ds260 formunun onay sayfası nasıl olmalı? Üçüncü olarak da vukuatlı nüfus kayıt örneği ve arşiv kayıtlı adli sicil belgelerini hem resmi yerlerden çıkarttım hem de e-devletten çıkardım. Hangisini götürmemi önerirsiniz? Gelen mailde Türkçe olan belgeler için çeviriye gerek yok diyor ama yine de çeviri yapmalı mıyım? Çıkardığım hiçbir belge nedense içime sinmiyor. Sanki hep yanlış bir şeyler var. Bu forumun bütün başlıklarını okudum sayılır ama yine de emin olamıyorum. Hep bir endişe var içimde. AIS kaydı için de siteye kaç kere giriş yaptım ama karşıma çıkan ekranda Türkiye seçeneği yok nasıl kayıt yapacağım? Bugün kayıt işlemini bitirmek istiyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler

Gulcan Tptk
      Gulcan Tptk